Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

"Αξιοποιήστε τα δωρεάν Rapid Tests", λένε οι Έφεδροι Αξιωματικοί νομού Κιλκίς


Ανακοίνωση 
Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς 

Όλοι ετοιμαζόμαστε να αποχαιρετίσουμε το 2020 και με μεγάλη επιθυμία ελπίζουμε να συμπαρασύρει και την πανδημία. Εκείνη όμως δείχνει να επιμένει. Η αύξηση των κρουσμάτων στις μεγάλες χώρες της Ευρώπης, αλλά και η βραδεία υποχώρησή τους στη Ελλάδα μας το βεβαιώνουν. Οι ειδικοί από την αρχή μας προειδοποίησαν ότι έχουμε μπροστά μας αγώνα μαραθώνιου δρόμου. 

Πολλοί συνάνθρωποί μας, λόγω κούρασης ή δείχνοντας υπερβολική ευπιστία στην παραπληροφόρηση, δεν εφαρμόζουν τα μέτρα και τις επίσημες οδηγίες. Ο Νομός μας συνεχίζει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις από πλευράς κρουσμάτων. Όλοι μας ευθυνόμαστε γι’ αυτό.

Για την έγκαιρη διάγνωση και διακοπή της μετάδοσης του κορωνοϊού στο Νομό μας λειτουργούν δωρεάν τρία διαγνωστικά κέντρα. Ένα στον Δήμο Κιλκίς, ένα στο Στρατιωτικό Πρατήριο και ένα στο στρατόπεδο Ζώγκου στη Νέα Σάντα.

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς προτείνει στα μέλη του αλλά και σε όλους τους κατοίκους του Νομού, να αξιοποιήσουν την δυνατότητα αυτή και να βοηθήσουν στον περιορισμό της πανδημίας.

Εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στην 71η Α.Μ. Ταξιαρχία «Πόντος» για την αρωγή της στην παραπάνω προσπάθεια.

Χρόνια Πολλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.