Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

Θανάσης - Μοναχοπαίδι του Γιώργου και της Κίτσας Μάντζαρη


Γράφει η Γεωργία Κολεσιώτου
Μέλος του Δ.Σ. Επιμελητηρίου Κιλκίς
Θανάσης - Μοναχοπαίδι του Γιώργου και της Κίτσας Μάντζαρη
Σύζυγος της Φωφώς Νικολαϊδου και πατέρας της μικρής Γιωργίας που μεγάλωσε.
Γέννημα θρέμμα κιλκισιώτης, μεγαλωμένος στη γειτονιά του 2ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς, μαθητής 2ου Δημοτικού Σχολείου, Γυμνασίου και Λυκείου Κιλκίς, εν συνεχεία φοιτητής και φυσικά πτυχιούχος Μαθηματικών. 

Επιστήμονας πια μεταδίδει τις γνώσεις τους σε πολλά κιλκισιώτικα παιδιά από στις αίθουσες του φροντιστηρίου ΕΙΡΜΟΣ και μαζί τους αγωνιά σε κάθε εξεταστική περίοδο μέχρι την έκδοση των αποτελεσμάτων.

Συμβασιούχος επί σειρά ετών στο Επιμελητήριο Κιλκίς ανανεώνει τις συμβάσεις του μέσω προγραμμάτων τόσο του ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ όσο και της ΕΤΕΑΚ - Αναπτυξιακής Εταιρίας Επιμελητηρίου - και γίνεται άριστος γνώστης της λειτουργίας του ΓΕΜΗ.

Ευγενικός, υπομονετικός, ήρεμος, πράος, ενημερωμένος, κατατοπιστικός, εξυπηρετικός και συνάμα χαμογελαστός όσο και αν πιέζεται από τους επαγγελματίες που τον «τρέχουμε» για να προλάβουμε προθεσμίες. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο Θανάσης ακόμα και στις αργίες θα σηκώσει το τηλέφωνο.

20 Δεκεμβρίου 2020

Άδειο το ΓΕΜΗ του Επιμελητηρίου χωρίς τον Θανάση Μάντζαρη

Κενό στην κορωνοχτυπημένη πόλη του Κιλκίς

Βουβές οι παραλίες της Αμμουλιανής και σκυθρωπός ο Άθως…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.