Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Κιλκίς: Νέα εθελοντική αιμοδοσία την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020


Με σύνθημα ‘’Με το αίμα μου σώζω μια ζωή’’ και με τη συνεργασία τοπικών κοινωνικών φορέων ο Δήμος Κιλκίς προγραμματίζει νέα εθελοντική αιμοδοσία την ερχόμενη Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020.

Στη διοργάνωση της εθελοντικής αιμοδοσίας συμμετέχουν το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, η Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Κιλκίς, το παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς και το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Α΄ ΚΑΠΗ του Δήμου (απέναντι από το Δημαρχείο) από τις 9:00 έως τις 13:00.

Πράξη αλτρουισμού, ευθύνης και αλληλεγγύης, η ανοιχτή πρόσκληση για την προσφορά αίματος απευθύνεται στους πολίτες, στους εθελοντές και στους οργανωμένους αιμοδότες.

Ο Δήμος Κιλκίς και οι συνεργαζόμενοι φορείς τους καλούν να αιμοδοτήσουν για να χαρίσουν το δώρο της ζωής στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.