Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Πρεμιέρα για το νεοσύστατο τμήμα βόλεϊ του "Αλέξανδρου" Κιλκίς


Δελτίο τύπου "Αλέξανδρου" Κιλκίς
Το νέο τμήμα πετοσφαίρισης του συλλόγου ιδρύθηκε με στόχο να παρέχει όλα τα εφόδια στα παιδιά ώστε να αθληθούν, να διασκεδάσουν και να γνωρίσουν το άθλημα της πετοσφαίρισης μέσα από σύγχρονες παιδαγωγικές διαδικασίες.
Η φιλοσοφία μας είναι, πρώτα να χτίσουμε καλούς ανθρώπους και στη συνέχεια καλούς αθλητές.

Τα τμήματα των ακαδημιών συμμετέχουν σε τρεις προπονήσεις την εβδομάδα διάρκειας 60 λεπτών και η διάρθρωση των τμημάτων γίνεται ως εξής:

Μικρή ακαδημία (για παιδιά Α’, Β’ & Γ’ δημοτικού).

Στην μικρή ακαδημία δίνουμε βάρος στην ανάπτυξη της γενικής νευρομυϊκής συναρμογής έτσι ώστε να μπουν πολύπλευρες αθλητικές βάσεις όχι μόνο για την εισαγωγή του παιδιού στο βόλεϊ αλλά και σε οποιοδήποτε άθλημα επιλέξει να ακολουθήσει στο μέλλον.

Μεγάλη ακαδημία (για παιδιά Δ’, Ε’ & ΣΤ’ δημοτικού). 

Στην μεγάλη ακαδημία συνεχίζουμε να καλλιεργούμε τόσο την γενική νευρομυϊκή συναρμογή όσο και την ειδική νευρομυϊκή συναρμογή ενώ πλέον εισάγονται περισσότερα στοιχεία τεχνικής, τακτικής και φυσικής κατάστασης στην προπόνηση.

Οι εγγραφές συνεχίζονται με δωρεάν συμμετοχή μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου.
Βρείτε μας στο facebook: https://www.facebook.com/alexandros.volley

Πληροφορίες:
697 2030 876 (Ανδρέας Αβραμίδης)
697 5531 376 (Σάββας Νικοπολιτίδης)
697 4161 649 (Χριστίνα Ντουντούκη)
23410 70313 (Αθλητικό Κέντρο Αλέξανδρος)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.