Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Χατζησάββας: "Φωνάζεις-Διαμαρτύρεσαι-Βρίζεις αλλά στηρίζεις και ψηφίζεις"


Υπογράφει ο Χ. Χατζησάββας
Από την συγκυβέρνηση της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ και μετά, έγινε ξεκάθαρο ότι ιδεολογικές διαφορές των κομμάτων εξουσίας δεν υπάρχουν. Ξεκάθαρο επίσης είναι πως η ΝΔ ακολουθεί κοινή πολιτική ακόμα και με τους μπολσεβίκους του ΣΥΡΙΖΑ κάτι το οποίο φάνηκε σε πολλές περιπτώσεις, όπως την από κοινού στήριξη των μνημονίων, την ανέγερση τεμένους, απόδοση Ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες, σύμφωνο συμβίωσης, υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, η επιβολή του Ισλαμικού εποικισμού αλλά και την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.


Ο νεοφιλελευθερισμός και ο καπιταλισμός εξυπηρετείται λοιπόν από όλα τα κόμματα που έχουν κυβερνήσει μέχρι και σήμερα, εμποτισμένος και με την αρρώστια του Δικαιωματισμού που επιβάλλει κάθε μορφή ανωμαλίας στην σημερινή κοινωνία.

Η ΝΔ συγκεκριμένα από την ίδρυση της ακόμα απέδειξε ότι η πολιτική της είναι Κεντρώα ή και κεντροαριστερή( Νομιμοποίηση του ΚΚΕ, διορισμούς αριστερών σε δημόσιο, διώξεις Δεξιών πατριωτών και ποινικοποίηση και διάλυση κομμάτων και οργανισμών ΕΠΕΝ,ΕΝΕΚ) με τρανό και πρόσφατο παράδειγμα η σκευωρία κατά του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.

Αυτές όμως οι ενέργειες επιφέρουν πολλές αντιδράσεις στην Λαϊκή Βάση και δημιουργούν φυγόκεντρες δυνάμεις και κραδασμούς που απαιτούν πολιτικά ακροδεξιά «αμορτισέρ»για να τους αποσβέσουν.

Έπρεπε λοιπόν να καταρτιστεί μια στρατηγική ικανή να υφαρπάζει την πατριωτική ψήφο της Λαϊκής Δεξιάς. Έτσι και έγινε.

Η ΝΔ ως αντιπολίτευση πηγαίνει σε μνημόσυνα σφαγιασθέντων πατριωτών από τους κομμουνιστές και ενίοτε φοράει και την «στολή» του Μακεδονομάχου και συμμετέχουν σε συλλαλητήρια. Γενικά η «δουλειά» είναι εύκολη και εκ του ασφαλούς όταν είσαι αντιπολίτευση.

Τι γίνεται όμως όταν κυβερνάς ή ακόμα περισσότερο, όταν συγκυβερνάς με ΠΑΣΟΚ ή έχεις μεγάλο ποσοστό αριστερών βουλευτών και συνεργατών στην κοινοβουλευτική σου ομάδα;

Η ΝΔ ως κυβέρνηση λοιπόν επιστρατεύει στελέχη «ελαφρού καταλογισμού ευθυνών» όπως Άδωνις, Μπογδάνος, Λατινοπούλου κλπ αντιγράφουν ως φθηνό κακέκτυπο την ατζέντα της Χρυσής Αυγής και την αναπαράγουν επιγραμματικά αλλά βαρύγδουπα σε ΜΜΕ και Κοινωνικά Δίκτυα που έχουν ελευθέρα και επιδοτούμενη πρόσβαση και καταφέρνουν να αποσβέσουν τις αντιδράσεις περιφερειακών στελεχών και πατριωτών ψηφοφόρων που αντιδρούν στην νεοφιλελεύθερη-κεντροαριστερή πολιτική της ΝΔ.

Βλέπουμε δηλώσεις κατά καιρούς στελεχών της ΝΔ ενάντια σε προβληματικές καταστάσεις, σαν να κυβερνάει ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι η ΝΔ εδώ και έναν χρόνο και κάτι μήνες. Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνεις να διαποτίσεις το πολιτικό DNA των ψηφοφόρων της ΝΔ με την λογική του "Φωνάζεις-Διαμαρτύρεσαι-Βρίζεις αλλά στηρίζεις και ψηφίζεις"!

Δεν πρέπει ο κόσμος να πιστεύει τέτοιου είδους προσποιήσεις και απατεωνιές.

Θα πρέπει να βλέπει την σταθερή πατριωτική θέση και στάση των Ελλήνων Εθνικιστών του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, είτε είναι στην βουλή είτε όχι.

Ο μόνος εγγυητής της Εθνικιστικής και πατριωτικής πολιτικής είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος.

Η σταθερή πίστη των Εθνικιστών του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή στις ιερές αξίες του Έθνους μας ακόμα και με την δαμόκλειο σπάθη μίας εξοντωτικής ποινής των σκευωρών πάνω από τα κεφάλια τους είναι η απόδειξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.