Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

Τακτική και δια ζώσης (κεκλεισμένων των θυρών) συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας


Συνεδρίαση Δημοτικού συμβουλίου Παιονίας
Τακτική και δια ζώσης (κεκλεισμένων των θυρών) συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων "Ιωάννης Καρακασίδης" στο Πολύκαστρο, την 31η Αυγούστου 2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :
1 Καθορισμός δημοτικών τελών οικον. Έτους 2021.

2 Έγκριση 8ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικον. Έτους 2020.

3 Έγκριση σχεδίου επιχειρησιακού προγράμματος Δήμου Παιονίας 2019-2023.

4 Παραχώρηση προς χρήση οικήματος Κοινότητας Ευρωπού, στο ΝΠΔΔ του Δήμου μας για λειτουργία φυσιοθεραπευτηρίου δομής ΚΑΠΗ.

5 Έγκριση ανάγκης προμήθειας ενός (1) καινούργιου απορριμματοφόρου για την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου μας.

6 Κάλυψη εξόδων κηδείας αδύναμου δημότη – οικονομική ενίσχυση αδύναμου δημότη.

7 Υλοτομία συστάδων Δημοτικού δάσους Γουμένισσας (Δημοτικού διαμερίσματος Κάρπης).

8 Ορισμός ελεγκτών του τακτικού διαχειριστικού ελέγχου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Παιονίας, για το οικονομικό έτος 2014.

9 Έγκριση του Σχεδίου Επιχειρησιακού Προγράμματος 2019-2023 του Δήμου Παιονίας, αναφορικά με τους Τομείς Δράσεων της Κοινωφελούς Επιχείρησης Παιονίας.

10 Έγκριση η μη της αριθμό 67/2020 απόφασης ΔΣ Κοινωφελούς Επιχείρησης με θέμα: «Ανανέωση σύμβασης εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου ενός ατόμου ειδικότητας Δ.Ε. Βοηθητικό προσωπικό στο πλαίσιο του προγράμματος Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4343/2015.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.