Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Δισκοβολία: Χρυσός Πρωταθλητής Ελλάδος Παίδων ο Κιλκισιώτης Δημήτρης Παυλίδης

Δελτίο τύπου «Αίαντα» Κιλκίς
Ο 17χρονος αθλητής του «Αίαντα» Κιλκίς, Δημήτρης Παυλίδης, διέπρεψε για ακόμα μία φορά στο στάδιο Αλκαζάρ της Λάρισας την Κυριακή 26/07/2020, «προσγειώνοντας» τον δίσκο στα 60,62 μ. και κατακτώντας την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στην Κατηγορία Παίδων. 

Η συνολική του επίδοση και αγωνιστική του πορεία, «προοικονομούν» σημαντική εμφάνιση και διάκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων που ακολουθεί, οι αγώνες του οποίου θα πραγματοποιηθούν 1 και 2 Αυγούστου 2020, στο Δημοτικό Στάδιο Ιωαννίνων.

Παράλληλα, αξιέπαινη προσπάθεια πραγματοποίησε και ο μικρότερος αδερφός του, Βαγγέλης Παυλίδης, καταλαμβάνοντας τη 10η θέση με βολή στα 40,60 μ.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο νεαρός 15χρονος δισκοβόλος ήταν ο μοναδικός, που συμμετείχε στο συγκεκριμένο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων, στην Κατηγορία Παμπαίδων.

Την αποστολή συνόδευσε ο προπονητής και Υπεύθυνος του Αθλητικού Συλλόγου «Αίαντα» Κιλκίς, Αλέξανδρος Παυλίδης.

Το Δ.Σ. και οι προπονητές του Συλλόγου αισθάνονται περήφανοι και συγχαίρουν όλα τα παιδιά τους για την αγόγγυστη προσπάθειά τους, ανεξαρτήτως συνθηκών, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.