Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020

It’s summer time για το ΚΔΑΠ Kinesis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Έφτασε και η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου για το ΚΔΑΠ Kinesis. Τα συναισθήματα ποικίλα. Χαρά, ενθουσιασμός, πολλά χαμογέλα και το γλυκόπικρο συναίσθημα του αποχαιρετισμού.

Φυσικά και αυτή η εβδομάδα ήταν γεμάτη από δραστηριότητες. Ρομποτική, χορός, εικαστικά, ζωγραφική, ήταν μερικές από αυτές. Κύριο θέμα και αυτής της εβδομάδας, το αγαπημένο μας καλοκαίρι. Τα παιδιά γεμάτα ενθουσιασμό και ανυπομονησία για τις καλοκαιρινές τους διακοπές σχεδίασαν, έκοψαν και χρωμάτισαν την ώρα των εικαστικών και της ζωγραφικής, με τα αποτελέσματα να μας εκπλήσσουν όλους. 

Καραβάκια, γυάλες με ψαράκια, ένας φάρος σε βράχο, μια μολυβοθήκη καρπούζι, ψαράκια από πηλό, ήταν κάποιες από τις δημιουργίες τους. Καθώς ήταν η τελευταία εβδομάδα δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το πρόγραμμα και οι δημιουργίες για το αποχαιρετιστήριο πάρτι, με τα παιδιά να το περιμένουν ανυπόμονα.

Στο τελευταίο μάθημα χορού οι πρωταγωνιστές για ακόμα μία φορά ήταν τα παιδιά, που ξεφάντωσαν με τις καλοκαιρινές χορογραφίες, ενώ στη ρομποτική διάλεξαν την αγαπημένη τους κατασκευή και χωρισμένοι σε δύο ομάδες εργάστηκαν για το καλύτερο αποτέλεσμα. 

Μέσα από το θεατρικό παιχνίδι τα παιδιά ενίσχυσαν τη μνήμη τους με το παιχνίδι που λέγεται “Βόλτα στο super market”, ενώ στο μάθημα της δημιουργικής γραφής τους δόθηκε η ευκαιρία να εκφραστούν μέσα από τις ιστορίες που έγραψαν.

Η ώρα της μεγάλης έκπληξης έφτασε. Ένα ξέφρενο καλοκαιρινό πάρτι γεμάτο γέλια, κέφι και χαρά. Η μέρα ξεκίνησε με ομαδικά παιχνίδια, όπως αυτό του χαμένου θησαυρού, τον «Μανάβη», μουσικά αγαλματάκια και πολλά άλλα. Φυσικά από το πάρτι δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο χορός, οι δημιουργίες και τα αναμνηστικά δωράκια με τα παιδιά να διασκεδάζουν με την ψυχή τους.

Και φτάσαμε στο τέλος με μια μεγάλη αποχαιρετιστήρια αγκαλιά, δίνοντας υπόσχεση να ανανεώσουμε το ραντεβού μας τον Σεπτέμβρη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου