Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 25 Ιουλίου 2020

Ξεκινά η συνεργασία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αστεράκια" με το ΚΔΑΠ Δημιουργική Μάθηση

Δελτίο τύπου Αστέρα Μεγάλης Βρύσης  
Η ακαδημία μας, ΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ, για τέταρτη συνεχόμενη χρόνια θα λειτουργήσει αντιμετωπίζοντας όλες τις προκλήσεις που θα προκύψουν. Στα πλαίσια λοιπόν της διαρκούς βελτίωσης της για τους μικρούς μας φίλους και έπειτα από μία δύσκολη για όλους μας χρόνια αποφασίσαμε να συμπορευτούμε και να συνεργαστούμε με το ΚΔΑΠ Δημιουργική Μάθηση.

Σας βοηθάμε με την εγγραφή στο ΚΔΑΠ και έχετε τα εξής οφέλη: δεν υπάρχει συνδρομή, υπάρχει πιστοποιημένος προπονητής, διανέμεται δωρεάν σετ προπόνησης, υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής της ομάδας στο παιδικό πρωτάθλημα, δυνατότητα δημιουργίας ηλικιακών τμημάτων ανάλογα με τη συμμετοχή και πολλές έξτρα παροχές για τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές και τις ποδοσφαιρίστριες. 

Ταυτόχρονα δίνεται η δυνατότητα όχι μόνο να παρακολουθήσουν τα παιδιά σας δωρεάν και άλλες δραστηριότητες όπως ρομποτική, τζούντο, ενόργανη γυμναστική, παραδοσιακούς χορούς, σκάκι, εικαστικά, κατασκευές, ξένες γλώσσες, ενισχυτική, θέατρο κ.α., αλλά και εσείς να κάνετε δωρεάν μαθήματα παραδοσιακών χορών γυμναστικής και άλλα.

Γιατί επιλέξαμε το ΚΔΑΠ Δημιουργική Μάθηση; Διότι συνδυάζει την δημιουργικότητα, την μάθηση και την αγάπη για το παιδί. Το παιδί δεν περνάει απλά την ώρα του, επωφελείται όχι μόνο διασκεδάζοντας αλλά και μαθαίνοντας νέα πράγματα, αποκτώντας γνώσεις εναρμονισμένες με την ηλικία του και τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής. Περισσότερες πληροφορίες στο www.mathisi.eu .

Σας περιμένουμε λοιπόν την Δευτέρα 27 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα στο κτίριο του πολιτιστικού συλλόγου μεγάλης Βρύσης, έναντι της πλατείας, για να σας ενημερώσουμε εκτενέστερα. 

Διατηρούμε την αυτονομία μας και αποκτούμε έναν ισχυρό συνεργάτη και φίλο.

Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη.

Στηρίζουμε τα χωριά μας και την πόλη μας.

Όχι απρόσωπα, με όνομα.

Ακαδημία Ποδοσφαίρου "Τα Αστεράκια" 

Διασκέδαση και εκπαίδευση συνδυάζονται

Για τα παιδιά μας

Για το αύριο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.