Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 25 Ιουλίου 2020

"Επέτειος για τα 46 χρόνια αποκατάστασης της δημοκρατίας"


Ανακοίνωση Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας νομού Κιλκίς
Γιορτάζουμε σήμερα την 46η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα μας και το οριστικό κλείσιμο, στο χρονοντούλαπο της πολιτικής ιστορίας του τόπου, της επτάχρονης δικτατορίας και των τραγικών συνεπειών της στο εθνικό ζήτημα της Κύπρου. 

O Kωνσταντίνος Καραμανλής, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και έχοντας αποδεχθεί το σχετικό αίτημα από την Ελληνική Πολιτεία, επιστρέφει, δανειζόμενος το αεροπλάνο του τότε Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας Βαλερί Ζισκάρ Ντ' Εστέν, στην Ελλάδα και στο αεροδρόμιο γίνεται η νύχτα μέρα από την λαοθάλασσα που κατακλύζει κάθε γωνιά του Ελληνικού αλλά και κάθε σημείων της πρωτεύουσας.

Από το αεροδρόμιο και συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, σπεύδει στο κτίριο του Ελληνικού Κοινοβουλίου, όπου ορκίζεται και αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντα του, στην Προεδρία της Κυβερνήσεως Εθνικής Ενότητας, με βαρύ φορτίο να κάνει ξανά το χάος κράτος, όπως εύστοχα έχει αποτυπωθεί το σύνθημα από αφίσα εκείνης της εποχής.

Οι στιγμές είναι κρισιμότατες, όμως ο Εθνάρχης Κ.Καραμανλής δεν φείδεται θυσιών (''Για να κυβερνήσω με δικαιοσύνη, στέγνωσα την ψυχή μου '''θα πει πολλά χρόνια αργότερα σε συνέντευξη του) και με σύνεση και διορατικότητα ξεκινά να ανασυγκροτήσει την διαλυμένη Πατρίδα μας.

Με αποφάσεις άμεσα (νομιμοποίηση του κομμουνιστικού κόμματος και όλων των κομμάτων, αμνήστευση των εξορίστων και κλείσιμο των κτιρίων και νησιών εξορίας, διενέργεια δημοψηφίσματος για το Πολιτειακό κ.ο.κ.) βάζει πλώρη για να ανορθώσει τη χώρα, γεγονός που θα φανεί λίγα χρόνια αργότερα, όταν η Ελλάδα ''τρέχει'' με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και γίνεται ένα απέραντο εργοτάξιο, αλλά πάνω από όλα με την κορυφαία στιγμή της ελληνικής πολιτικής ιστορίας, την είσοδο στην τότε ΕΟΚ (σημερινή Ε.Ε.).

Σήμερα, σχεδόν μισό αιώνα μετά, η χώρα μας βρίσκεται μπροστά σε ένα σταυροδρόμι κάθε μορφών προκλήσεων, οικονομικών, εθνικών, υγειονομικών κ.λπ. Στη δύσκολη αυτή συγκυρία, με την καθοδήγηση ενός πραγματικού ηγέτη, όπως ο σημερινός πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, η Ελλάδα πορεύεται ξανά στο διεθνές στερέωμα με αξιοπρέπεια, σοβαρότητα και οργάνωση, φεύγοντας εδώ και ένα χρόνο (7 Ioυλίου 2019 νίκη ΝΔ στις εθνικές εκλογές) από την φαλκίδευση κάθε μελλοντικής προοπτικής που είχε οδηγήσει με την ανερμάτιστη πολιτική της η πιο ανίκανη κυβέρνηση που γνώρισε η χώρα, της κυβέρνησης οπερέτας των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ / Τσίπρα-Καμμένου.

Με στρατηγική και τεκμηριωμένο πρόγραμμα, επαναφέρει σταδιακά την Πατρίδα μας, στο δρόμο της ευημερίας και της ισόρροπης ανάπτυξης, της εύρυθμης λειτουργίας των θεσμών της Πολιτείας και προβαίνει στην διευθέτηση όλων των ανοιχτών θεμάτων και απαιτούμενων μεταρρυθμίσεων που επί χρόνια είχαν οδηγηθεί στις καλένδες. Στερώντας από την Ελλάδα το βήμα προς ένα καλύτερο και πιο ευοίωνο αύριο.

Η Ενότητα και η συνεννόηση, αρχές και αξίες που σέβεται και υπηρετεί από ιδρύσεως του ο πιο ισχυρός πολιτικός φορέας της χώρας η ΝΔ και ο αρχηγός της Κυριάκος Μητσοτάκης, αποδεικνύονται έννοιες που θεμελιώνουν και σφυρηλατούν τη συναίνεση, στην ελληνική κοινωνία, γεγονός που αποτελεί το μυστικό, το έναυσμα για μελλοντικές επιτυχίες.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.