Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Συγκροτείται το "ρόστερ" της Αναγέννησης Πλαγιάς

Δελτίο τύπου Αναγέννησης Πλαγιάς
Συνεχίζονται οι συζητήσεις των υπευθύνων της Αναγέννησης Πλαγιάς και οι βολιδοσκοπήσεις σε αξιόλογους ποδοσφαιριστές που έχουν συμπεριληφθεί στο πλάνο των υποψήφιων προς ένταξη τους στο δυναμικό της ομάδας στόχων.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες και εφόσον υπάρξουν οριστικές συμφωνίες θα υπάρξουν και οι σχετικές επίσημες ανακοινώσεις. Ήδη έχουν ''κλείσει'' κάποιες νέες μεταγραφές-προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό της Αναγέννησης όμως επειδή παραμένουν κάποιες λεπτομέρειες διαδικαστικού περισσότερο χαρακτήρα (που δεν ''χαλούν'' όμως τις μεταγραφές αυτές) θα οριστικοποιηθούν και ακολούθως θα δοθούν στη δημοσιότητα.

Παράλληλα όμως με την συγκρότηση του ''ρόστερ'' της Αναγέννησης έχουν εκδοθεί οι νέες κάρτες (εισιτήρια) διαρκείας, όπως έχει επικρατήσει να λέγονται, της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021. Η τιμή απόκτησης της μίας ανέρχεται στα 50 ευρώ και περιλαμβάνει τους εντός έδρας αγώνες για το πρωτάθλημα της γ' εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου.

Οσον αφορά, τώρα, το ''εμπορικό κομμάτι'' οι ιθύνοντες του Συλλόγου προσκαλούν επαγγελματίες, εμπόρους και επιχειρηματίες, εφόσον ασφαλώς επιθυμούν να διαφημισθούν, να απευθυνθούν καλώντας στα τηλέφωνα: 6982996655, 6980183606 και να δηλώσουν την πρόθεση τους ώστε κατόπιν να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και να συμπεριληφθούν στη σχετική λίστα που έχει καταρτίσει ο αρμόδιος (εμπορικού-διαφημιστικού) της Αναγέννησης Πλαγιάς.

Και ενώ βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και λειτουργία τα αγωνιστικά και εμπορικά θέματα της ομάδας το ερχόμενο Σάββατο 4 Ιουλίου (ώρες:17:00 – 19:00) στην Πλαγιά θα διεξαχθούν οι καθορισμένες, όπως προβλέπει το Καταστατικό, αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ., σε Γενική Συνέλευση των τακτοποιημένων οικονομικώς μελών της Αναγέννησης.

Καλούνται για το λόγο αυτό τα μέλη που έχουν πληρώσει τις υποχρεώσεις τους να προσέλθουν στα γραφεία της ομάδας στην Πλαγιά και να ψηφίσουν. Η συμμετοχή στη διαδικασία αυτή θα δώσει νέα ώθηση στην ομάδα ενόψει της δύσκολης νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς όπως τονίζει η νυν Πρόεδρος και εκ νέου υποψήφια κ. Β. Τσιρέλη σε μήνυμα – πρόσκληση της προς τα μέλη του Συλλόγου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.