Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, ευχαριστεί από καρδιάς...

Υπογράφει ο Ιωάννης Ανδρίτσος
Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς
Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς εκφράζει από καρδιάς τις ευχαριστίες της προς το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου, το Δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Κιλκίς, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κιλκίς, το Εμπορικό Επιμελητήριο Κιλκίς, το Δικηγορικό Σύλλογο Κιλκίς, πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους του τόπου, αλλά και όλους τους επιχειρηματίες της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, που αθόρυβα, καθένας με διαφορετικό τρόπο, από διαφορετική σκοπιά και ανάλογα με τις δυνάμεις του, συνεισέφεραν τα μέγιστα για τον εξοπλισμό του νοσοκομείου μας με τα απαραίτητα εφόδια για την ενίσχυση και διατήρησή του σε κατάσταση ετοιμότητας, για την αντιμετώπιση της εμφάνισης και διασποράς της πρωτόγνωρης για τα παγκόσμια δεδομένα ασθένειας COVID-19.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε προς τους εκπροσώπους του τόπου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, τον Υφυπουργό κ. Γεωργαντά, το βουλευτή του ΚΙΝΑΛ κ. Φραγγίδη, για την πολύτιμη και πολύπλευρη συμβολή και αρωγή που παρέχουν προς το Νοσοκομείο Κιλκίς.

Όλες οι προσφορές που πραγματοποιήθηκαν αποτελούν έμπρακτη απόδειξη της ανιδιοτελούς αγάπης και βοήθειας προς το συνάνθρωπο και μας κάνουν περήφανους που είστε δίπλα μας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.