Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

Ο Γ. Φραγγίδης στο συλλαλητήριο εργαζομένων στον Επισιτισμό Τουρισμό

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Στο πανελλαδικό συλλαλητήριο των εργαζομένων στο Επισιτισμό Τουρισμό, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, συμμετείχε ο Υπεύθυνος του Κοινοβουλευτικού Τομέα Τουρισμού του Κινήματος Αλλαγής και βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Φραγγίδης, μαζί με τον Υπεύθυνο ΚΤΕ Εργασίας κ. Γιώργο Μουλκιώτη και τον Εκπρόσωπο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής κ. Παύλο Χρηστίδη.

Το συλλαλητήριο, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων του κλάδου, καθώς θεωρούν ότι δεν καλύπτονται επαρκώς από τα μέτρα της κυβέρνησης τη στιγμή που πλήττεται βάναυσα το εργασιακό καθεστώς και η επιβίωσή τους.

Κύρια αιτήματα ήταν η καθολική εφαρμογή των Κλαδικών Συμβάσεων Εργασίας, η πλήρης απασχόληση και η διατήρηση των θέσεων εργασίας.

Το συλλαλητήριο στήριξαν και τα 147 πρωτοβάθμια κλαδικά σωματεία – μέλη της ομοσπονδίας, η ΓΣΕΕ και πλήθος πανελλήνιων εργατικών σωματείων και ομοσπονδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.