Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς, μοίρασε ασπίδες προσώπου σε όλα τα δημοτικά σχολεία του Κιλκίς

Υπογράφει ο Αλέξανδρος Α. Ταμουτσίδης
Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς 
Το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς ενόψει της επαναλειτουργίας των Δημοτικών Σχολείων εφοδίασε με ασπίδες προσώπου όλα τα Δημοτικά σχολεία του Κιλκίς καθώς επίσης και όσα σχολεία της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης το ζήτησαν. Ακόμη θα προμηθεύσει από το απόθεμά του και τα Λύκεια της πόλης μας ενόψει της διεξαγωγής των Πανελλαδικών εξετάσεων. 

Οι ασπίδες προσώπου (περισσότερες από 350) έχουν σχεδιασθεί και εκτυπωθεί στα εργαστήρια του σχολείου που διαθέτουν τον ανάλογο εξοπλισμό. Την παραγωγή ανέλαβαν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου Κ. Ντίνου και Σ. Ηλιάδης σε συνεργασία με μαθητές του σχολείου και εθελοντές από την πόλη μας τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.