Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 22/5/2020, 11:30 μ.μ.

Εξιχνίαση απάτης και κλοπής
- Από το Αστυνομικό Τμήμα Εμμανουήλ Παππά σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την 20 Μαΐου 2020, ενεργώντας μαζί με συνεργό του,προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και με το πρόσχημα εργασιών στον ηλεκτρολογικό πίνακα οικίας ηλικιωμένης, την έπεισαν να τοποθετήσει σε άλλο σημείο του σπιτιού χρήματα και κοσμήματα που τυχόν διαθέτει, αφαιρώντας το χρηματικό ποσό 650 ευρώ και κοσμήματα αξίας 2.800 ευρώ περίπου.


- Από το Τμήμα Ασφάλειας Νάουσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την 7 Μαΐου 2020 προσποιούμενος τον υπάλληλο της ΔΕΗ, μπήκε σε οικία ηλικιωμένης σε περιοχή της Ημαθίας και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 180 ευρώ.

Συλλήψεις για κλοπή
Συνελήφθησαν χθες (21 Μαΐου 2020) τα ξημερώματα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών δύο άτομα, καθώς κατελήφθησαν να επιβαίνουν σε όχημα το οποίο είχαν αφαιρέσει νωρίτερα της ίδιας ημέρας μαζί με συνεργό τους από περιοχή των Σερρών. Το κλεμμένο όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Σύλληψη για κατοχή κάνναβης
Συνελήφθη χθες (21 Μαΐου 2020) το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας ένας άνδρας, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε να κατέχει ποσότητα κάνναβης βάρους 6,3 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.