Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Με φωτοβόλτες και εξορμήσεις, η επανέναρξη Φωτογραφικής Ομάδας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Φωτογραφικής Ομάδας Κιλκίς 
Μια ευχάριστη και ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα φωτοβόλτα στην πόλη του Κιλκίς, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν χθες Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 τα μέλη της Φωτογραφικής Ομάδας Κιλκίς. 

Μετά από δύο μήνες περίπου αναστολής των μαθημάτων της, λόγω πανδημίας, η Ομάδα με σύμμαχο τον καλό καιρό συναντήθηκε και πάλι, αποτυπώνοντας ανοιξιάτικες εικόνες και στιγμές της πόλης και των ανθρώπων της. 

Η πολυπληθής Ομάδα με τον εξοπλισμό της βρέθηκε στο Πάρκο-Κήπος, στο Γήπεδο Κιλκίς, καθώς επίσης και στη μεταλλική πεζογέφυρα στην είσοδο της πόλης και εξασκήθηκε σε διάφορες τεχνικές φωτογράφησης όπως panning, street και long exposure.

Καθώς, λόγω κορωνοϊού, δεν προβλέπεται σύντομα η επανέναρξη των μαθημάτων, η τρέχουσα χρονιά θα συνεχιστεί σε εξωτερικούς ανοικτούς χώρους, με φωτοβόλτες και εξορμήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για τη λειτουργία της Ομάδας, στη σελίδα της στο facebook: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΙΛΚΙΣ.







1 σχόλιο:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.