Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Συνάντηση Δημάρχου Κιλκίς με Σωματείο Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του τη Διοίκηση του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, ύστερα από την τετράωρη στάση εργασίας που κήρυξε η ΠΟΕΔΗΝ και στην οποία συμμετείχαν οι εργαζόμενοί του, για τις προωθούμενες διοικητικές μεταβολές στον τομέα του νοσηλευτικού προσωπικού μέσω πράξης νομοθετικού περιεχομένου.

Οι εργαζόμενοι εξέφρασαν την αντίθεσή τους στον επιχειρούμενο διαχωρισμό του νοσηλευτικού προσωπικού σε δύο κλάδους ενώ η Πρόεδρος του Σωματείου Σοφία Καπαλτσίδου του επέδωσε ψήφισμα διαμαρτυρίας με τις διεκδικήσεις των εργαζομένων.

Ο κ. Κυριακίδης χαρακτήρισε δίκαια τα αιτήματα που του ετέθησαν υπογραμμίζοντας ότι το νοσηλευτικό δυναμικό του τόπου μας, πολύ συχνά κάτω από αντίξοες συνθήκες, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης για την περίθαλψη και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στον πολίτη και εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις του Σωματείου Εργαζομένων και των νοσηλευτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.