Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Τα νέα του Δήμου Παιονίας (Πέμπτη 7 Μαΐου 2020)

Εταιρική κοινωνική ευθύνη από την DOPPLER ΑBEΕ
Η διοίκηση του δήμου Παιονίας ευχαριστεί την κ. Ανθή Σταυροπούλου, γενική διευθύντρια της εταιρείας DOPPLER ΑBEΕ, που εδρεύει στη ΒΙΠΕ Πολυκάστρου για την πρωτοβουλία που ανέλαβε σχετικά με τον καθαρισμό του πρασίνου του περιβάλλοντα χώρου του λυκείου, του συγκροτήματος 2ου δημοτικού-νηπιαγωγείου και του κέντρου υγείας του Πολυκάστρου.


Ο δήμος Παιονίας που το τελευταίο διάστημα γίνεται αποδέκτης ποικίλων μορφών ατομικής και συλλογικής εθελοντικής δράσης, σήμερα χαιρετίζει και προβάλει την πράξη εταιρικής κοινωνικής ευθύνης μιας εταιρείας που από το 2000 στηρίζει την οικονομία της ευρύτερης περιοχής, σε μια περίοδο κατά την οποία οι ανάγκες της υπηρεσίας πρασίνου του δήμου είναι τεράστιες και το διαθέσιμο προσωπικό, λόγω των ειδικών συνθηκών της περιόδου, ελάχιστο για να τις εξυπηρετήσει.


Επίσκεψη του ταξιάρχου της 33 ΜΚ ΤΑΞ πεζικού στο δημαρχείο Παιονίας

Εθιμοτυπική επίσκεψη  με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του πραγματοποίησε την Πέμπτη  7 Μαΐου στο δημαρχείο του Πολυκάστρου, ο ταξίαρχος της 33 ΜΚ ΤΑΞ πεζικού Χρήστος Ζέζος   όπου  συναντήθηκε με τον  δήμαρχο Παιονίας Κώστα Σιωνίδη.

Συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος με στόχο  τη διατήρηση  της αγαστής συνεργασίας  που διαχρονικά έχει  ο δήμος Παιονίας με την ταξιαρχία. Στην συνάντηση συμμετείχε  επίσης ο γ.γ. του δήμου Ιωάννης Ντάτος.

Ο ΕΟΔΥ στη δομή της Νέας Καβάλας
Ο δήμος Παιονίας το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ με στόχο την προστασία των δημοτών και τον υγειονομικό έλεγχο των μεταναστών που φιλοξενεί.

Επειδή η μεταφορά νέων φιλοξενούμενων στη δομή της Νέας Καβάλας σε συνδυασμό με τα πρόσφατα κρούσματα ανεμοβλογιάς είχαν σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία ανησυχίας στην τοπική κοινωνία, η διοίκηση του δήμου ενέτεινε τις πιέσεις προς τον ΕΟΔΥ για έλεγχο της δομής.

Η διοίκηση του ΕΟΔΥ ανταποκρινόμενη στο αίτημα του δήμου έστειλε την Πέμπτη 7 Μαΐου ειδικό συνεργείο στην δομή της Νέας Καβάλας προκειμένου να πραγματοποιήσει δειγματοληπτικούς ελέγχους , για Covid-19, σε δείγμα 50 έως 60 φιλοξενούμενων (περίπου 5%) σύμφωνα με το πρωτόκολλο που ακολουθεί η υπηρεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.