Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 3 Μαΐου 2020

Βουλευτής ζητά τη μεταφορά της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας στην Καστοριά

Ζ. Τζηκαλάγιας: Δεν μας ενδιαφέρουν oi αρχές του Κιλκίς.
Η Ελλάδα κυβερνιέται αυτήν την στιγμή από τον Κυριάκο Μητσοτάκη 
➤Ανεκδιήγητη δήλωση Βουλευτή από την Καστοριά
Ζητά τη μεταφορά της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας στην Καστοριά
Την 71η Α/Μ Ταξιαχία «Ο ΠΟΝΤΟΣ» με έδρα τη Νέα Σάντα του νομού Κιλκίς, έβαλε στο μάτι ο Βουλευτής ΝΔ Καστοριάς και γιατρός στο επάγγελμα Ζήσης Τζηκαλάγιας. Σε ανεκδιήγητη δήλωσή του, ζητά τη μεταφορά της Ταξιαρχίας από το νομό μας (τόσο απλά και τόσο εύκολα!), στο νομό Καστοριάς, καθώς τη βλέπει ως τη μοναδική «ρεαλιστική πρόταση σωτηρίας» του τόπου του.

Όπως παρουσιάζει μάλιστα με ιδιαίτερη περηφάνια σε δελτίο τύπου του, στην επίσημη ιστοσελίδα του, με ημερομηνία 1 Μαΐου: «Μετά από βαθιά μελέτη και ανάλυση εδώ και μέρες ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ με ατράνταχτα επιχειρήματα, αυτό και μόνον αυτό που μπορεί αυτή την ώρα να κρατήσει ζωντανή την Καστοριά. Την μεταφορά της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας από το Κιλκίς. Σε αυτή την ρεαλιστική πρόταση σωτηρίας ΚΑΛΩ ΣΕ ΣΥΣΤΟΙΧΙΣΗ ΟΛΟΥΣ τους θεσμικούς παράγοντες του τόπου αλλά και όλους τους πολίτες.»


Και για να σώσει την ιδιαίτερη πατρίδα του, ο Καστοριανός βουλευτής θεώρησε ότι είναι σωστό και ηθικό να «πλήξει» και να αποδυναμώσει αυτή των Κιλκισιωτών!

Ενδεικτική της πολιτικάντικης λογικής και σκέψης του, υπήρξε η απάντησή του σε ερώτηση δημοσιογράφου σε τοπικό ραδιόφωνο της Καστοριάς, σε σχέση με το αν προκύψουν αντιδράσεις από πλευράς των αρχών του Κιλκίς σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Όπως δήλωσε κυνικά: «Δεν μας ενδιαφέρουν. Η Ελλάδα κυβερνιέται αυτήν την στιγμή από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και από την κυβέρνηση της ΝΔ με τέτοιο τρόπο που εντυπωσιάζει όλη την Ευρώπη. Επομένως μια τέτοια απόφαση δεν είναι τίποτα άμα παρθεί», εννοώντας φυσικά ότι αν υπάρξει πολιτική βούληση όλα γίνονται!

Ανεπίτρεπτες δηλώσεις, πολύ περισσότερο μάλιστα όταν εκφέρονται τόσο φαιδρά και χωρίς κανένα φίλτρο στο δημόσιο λόγο.

Προσέξτε κύριοι της κυβέρνησης, μη ζητήσει και τη μεταφορά της Βουλής των Ελλήνων στην Καστοριά. Είμαστε σίγουροι πάντως ότι σε μια τέτοια περίπτωση, θα έχει και τα ανάλογα «ατράνταχτα επιχειρήματα».


Δείτε το Video από το 10:28






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.