Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Χ. Χατζησάββας: «Ένας Βολικός Ιός»

Γράφει ο Χ. Χατζησάββας
Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή
Τ. Βουλευτής Κιλκίς
Με μια προετοιμασία μερικών μηνών από τα ΜΜΕ παγκοσμίως, με αναφορές στον Κοροναϊό που χτυπάει μια μακρινή επαρχία στην Κίνα, κατάφεραν να επιβάλουν σε όλο τον Δυτικό κόσμο περιοριστικά μέτρα που ισάξια τους θα ζήλευαν ακόμα και τα κομμουνιστικά καθεστώτα παγκοσμίως, χωρίς να υπάρξει η παραμικρή αντίδραση.

Το ερώτημα εδώ είναι το αν πρέπει να υπάρξει αντίδραση στα μέτρα περιορισμού και αν είναι τελικά απαραίτητα για την ασφάλεια μας.

Λόγω του ότι δεν διαθέτω τις απαραίτητες ιατρικές γνώσεις δεν θα εκφέρω τέτοια γνώμη. Θα αρκεστώ στην αλγοριθμική σκέψη που ως αναλυτής προγραμματιστής έχω μάθει.

Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι ο covid19 υπάρχει και εμείς λειτουργήσουμε σαν να μην υπάρχει, θα είναι η πιο τραγική θυσία του ανθρωπίνου γένους μετά τις σφαγές των Λευκών όλης της γης αναμεταξύ τους, στον πρώτο και δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.

Αν λειτουργήσουμε με το δεδομένο ότι υπάρχει και λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα που τα ιατρικά πρωτόκολλα αντιμετώπισης πανδημιών επιβάλλουν τότε θα ελαχιστοποιήσουμε τις απώλειες σε ζωές και όσοι χαθούν, θα έχουν χαθεί τουλάχιστον μαχόμενοι και όχι σαν πρόβατα σε σφαγή.

Στην περίπτωση που ο Ιός δεν υπάρχει και εμείς αποδεχτούμε τα μέτρα ή και όχι, θα σημαίνει ότι θα επιζήσουμε και θα είμαστε ισχυροί να αντιδράσουμε σε ότι χρειαστεί. Υγιείς και Ισχυροί και Ζωντανοί!

Στην μία περίπτωση δηλαδή θα ήμαστε έτοιμοι για αντίδραση και στην άλλη χάνουμε τα πάντα!

Προσωπική μου άποψη είναι ότι μπορεί τις περισσότερες φορές, τα σενάρια συνωμοσιολογίας να είναι ανυπόστατα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν συνωμοσίες στον πλανήτη. Σε ποιο σημείο όμως της παρούσας κατάστασης υπάρχει η συνωμοσία;

Πιστεύω ότι δεν είναι στο αν υπάρχει ο Ιός, αλλά στο πόσο επικίνδυνος είναι και στο αν είναι φυσικός ή φτιαγμένος από τον ίδιο τον Άνθρωπο και διέφυγε από κάποιο ατύχημα ή αν απελευθερώθηκε.

Είδαμε στην αρχή πολλούς ηγέτες να αμφισβητούν την σημαντικότητα πρόληψης και λήψης μέτρων, όπως ο Τράμπ, ο Τζόνσον, ο Ερντογάν αλλά ακόμα και ο Μητσοτάκης που μέσω του Τσιόδρα έλεγε ότι δεν μεταδίδεται εύκολα ο Ιός από άνθρωπο σε άνθρωπο και σε μεγάλη γεωγραφικά απόσταση.

Ο δε Ερντογάν στην αρχή διατύπωνε την γελοία άποψη του ότι το Τουρκικό αίμα ΔΕΝ κολλάει τον Ιό αλλά λίγες ημέρες μετά, όχι μόνο το αποδέχτηκε αλλά επέβαλε αυστηρά μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας και έβγαινε με την Κυρά του στο μπαλκόνι να τον πάρουν οι κάμερες να χειροκροτάει τους γιατρούς στις εννέα το βράδυ, χρησιμοποιώντας πλέον την «Απειλή» ως εργαλείο για την κυβέρνηση του.

Πιστεύω δηλαδή ότι οι παγκόσμιοι επικυρίαρχοι πέταξαν το βάρος στις πλάτες των ηγετών των κρατών λέγοντας τους «Θα υποστείτε τις υγειονομικές και οικονομικές συνέπειες θέλετε δεν θέλετε, οπότε καλύτερα να το χρησιμοποιήσετε για όφελος σας»

Βλέπουμε μια «εργαλειοποίηση» του Ιού από κάθε ηγέτη για να περάσει κάποια άσχετα μέτρα όσο ο Λαός είναι κλεισμένος στα σπίτια του.

Έτσι έχουμε αθρόα εισροή λαθρομεταναστών σε Ελλάδα – Ευρώπη και διασπορά τους σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας μας, φυσικά ήρθε και η μη άσκηση βέτο στην ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, πολλοί είναι αυτοί που με πρόφαση τον Ιό άρχισαν να μιλάνε για την ανάγκη μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης και φυσικά την ανάγκη για «Τσιπάρισμα» των πολιτών για πρόληψη μελλοντικής παρόμοιας κατάστασης.

Είναι άξιο αναφοράς ότι η επιβολή των μέτρων δεν γίνεται με το πρόσχημα του ότι θα πρέπει να υπακούσεις γιατί το Κράτος το ζητάει, αλλά γιατί έτσι γίνεσαι επικίνδυνος για αυτούς που αγαπάς. Φτάνει δηλαδή σε σημείο να φέρνει σε σύγκρουση άτομα και ηλικιακές ομάδες στα πρότυπα της «πάλης των τάξεων» που ο κομμουνισμός χρησιμοποιεί για τον έλεγχο των μαζών.

Στην Ελλάδα πιο συγκεκριμένα, αναδείχτηκαν δυο «μεσσιανικές» μορφές ο Τσιόρδας και ο Χαρδαλιάς που όλη η Ελλάδα με ευλαβική προσοχή κάθετε στους δέκτες της τηλεόρασης της να παρακολουθήσει τις ανακοινώσεις τους. Βγαίνει και ως σωτήρας ο Μητσοτάκης να πει ότι αυτός θα μας σώσει. 

Ενώ στην πραγματικότητα απλά ακολουθούν τα πρωτόκολλα που καθορίζουν ακριβώς τον τρόπο λειτουργίας της κοινωνίας απέναντι σε τέτοιες καταστάσεις.
Το ότι στην Ελλάδα δεν είχαμε τόσο μεγάλη εξάπλωση οφείλεται ξεκάθαρα και στο ότι είχαν οι Έλληνες ως τραγικό παράδειγμα αυτό που έπαθε η Ιταλία, ενώ οι Ιταλοί δεν πρόλαβαν να καταλάβουν με τι έχουν να κάνουν.

Ο Ιός αυτός γενικά έχει βολική στόχευση τουλάχιστον ηλικιακά και χτυπάει γηραιούς και ευπαθείς ομάδες, όχι τόσο παιδιά και νέους, με θανατηφόρα αποτελέσματα. Εξαφανίζει δηλαδή τους πολίτες που επιβαρύνουν το ιατροφαρμευτικό σύστημα λόγω του ό,τι ήταν αντιπαραγωγικοί και κοστοβόροι στα καπιταλιστικά ψυχρά και απάνθρωπα δεδομένα.

Όλοι θυμόμαστε δηλώσεις Κων. Μητσοτάκη και Λοβέρδου που έλεγαν ότι υπάρχει πρόβλημα γιατί οι αντιπαραγωγικές ομάδες είναι μεγαλύτερες από τις παραγωγικές. Θυμόμαστε επίσης και την πρόβλεψη του Γκούντενχοβ Καλλέργη που έλεγε ότι θα χρειαστούν νέους και παραγωγικούς Αφροασιάτες για τις βιομηχανίες της Ευρώπης, όταν οι Ευρωπαίοι θα είναι γηραιοί.

Αντί λοιπόν να δώσουν κίνητρα για να γεννηθούν νέοι Ευρωπαίοι και νέοι Έλληνες, ως λύση της υπογεννητικότητας προωθούν με όλα τα μέσα, την αντικατάσταση πληθυσμών.

Πολύ βολικός ο Ιός σε όλα τα παραπάνω.

Έτσι η Κίνα παθαίνει μία μεγάλη οικονομική καταστροφή που δύσκολα θα αναστραφεί, μαζί με την Ιταλία που είναι το εμπορικό προγεφύρωμα της Κίνας στην Ευρώπη, όλος ο πλανήτης θα υποστεί μια κατάρρευση σε οικονομικό επίπεδο και θα ακολουθήσει αναγκαστικά ένα εκ βάθρων «ανακάτεμα της τράπουλας»

Σε κάθε περίπτωση η αλήθεια που υπάρχει πίσω από όλο αυτό το ζήτημα με την πανδημία του Κοροναϊού θα γίνει ξεκάθαρη με τον τρόπο που θα τελειώσει όλο αυτό.

Αν δηλαδή μέσα στον Μάιο αρχίσουν τα ΜΜΕ να παίζουν πως βρέθηκε το εμβόλιο, βρέθηκε η θεραπεία και όλα τελειώνουν έστω και με τσιπάρισμα, τότε σημαίνει ότι κάποιος μας κοροϊδεύει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.