Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Δήμος Κιλκίς: Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης για Covid -19

Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Ο Covid -19 έχει ανατρέψει συθέμελα την καθημερινότητά μας. Ο τρόπος ζωής έχει αλλάξει, έχει μπολιαστεί με νέες έννοιες: Κοινωνική απόσταση, καραντίνα, απομόνωση, που λειτουργούν ως ασύμβατες καταστάσεις ενάντια στα φυσικά γνωρίσματα της ανθρώπινης κοινωνικότητας. Στο ήδη αρνητικά φορτισμένο πεδίο των λέξεων διαπλέκονται και τα συναισθήματα του φόβου, του άγχους, της θλίψης, του θυμού, του στιγματισμού.

Ο Δήμος Κιλκίς ανοίγει ένα ξέφωτο ελπίδας στη γκρίζα εποχή του κορονοϊού, συστήνοντας γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης.

Από τη Δευτέρα 13 Απριλίου η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας δημιουργεί Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης για το γενικό πληθυσμό του Δήμου Κιλκίς με σκοπό να βοηθήσει και να απαλύνει το βάρος της καθημερινότητας συμπολιτών μας που υφίστανται ψυχολογική πίεση από τις ορατές αλλά και από τις αθέατες συνέπειες του Covid – 19 στη ζωή τους.

Η Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης απαντά στο τηλ. επικοινωνίας 23413 52228 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες της εβδομάδας (9:00 – 14:00) στελεχωμένη από ψυχολόγους της υπηρεσίας που θα διαχειρίζονται τα αιτήματα ψυχολογικής βοήθειας.

Τα στοιχεία των καλούντων προστατεύονται από το απόρρητο.

Μένουμε Σπίτι αλλά δεν είμαστε μόνοι. Είμαστε Εδώ για Σένα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.