Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Νομός Κιλκίς: Γιατροί που εξυπηρετούν τηλεφωνικά τους πολίτες την περίοδο της πανδημίας

Ανακοίνωση Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς
Ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς στα πλαίσια της κοινωνικής ευαισθησίας, που ανέκαθεν διέκρινε τον ιατρικό κλάδο και που είναι αναγκαίο να επιδείξει ακόμα μία φορά σε αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, προσφέρεται να εξυπηρετήσει τηλεφωνικά τους πολίτες του νομού για την περίοδο της πανδημίας, δημιουργώντας ένα δίκτυο ιατρών, οι οποίοι συμβουλευτικά θα καθοδηγούν όσους συμπολίτες μας δεν έχουν προσωπικό ιατρό.


Το δίκτυο των ιατρών θα εξυπηρετεί τους πολίτες καθημερινά τις ώρες 10:00 με 13:00 και 18:00 με 20:30. Η υπηρεσία είναι δωρεάν και θα παρέχεται έως 30/04/2020, οπότε και θα επαναπροσδιοριστεί η συνέχιση λειτουργίας του δικτύου με νέα ανακοίνωσή μας.




Καλούμε όσα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς με τις ειδικότητες της Γενικής Ιατρικής, Παθολογίας, Παιδιατρικής, Πνευμονολογίας και Ωτορινολαρυγγολογίας, που διατηρούν ιατρείο στο νομό Κιλκίς και θέλουν να προσφέρουν και αυτοί τηλεφωνική εξυπηρέτηση στους συμπολίτες μας, να το δηλώσουν στο e-mail του Συλλόγου μας iskilkis@otenet.gr.

Επίσης, τηλεφωνικές υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση των πολιτών παρέχονται και από τα Κέντρα Υγείας του νομού Κιλκίς.

ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ Ν.ΚΙΛΚΙΣ
Κ.Υ.ΚΙΛΚΙΣ  2341107001-2

Γ.Ν. – Κ.Υ. ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ 
2343350300

Κ.Υ. ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ  2343350000

Κ.Υ. ΔΡΟΣΑΤΟΥ  2341350000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.