Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Τα νέα του Δήμου Παιονίας, Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
➤Την Παρασκευή 3 Απριλίου 2020 o Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ Δήμου Παιονίας Τριαντάφυλλο Ναλμπάντη επισκέφτηκαν τον Γενικό Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα προκειμένου να ζητήσουν την εντατικοποίηση των ελέγχων στους φιλοξενούμενους της δομής της Νέας Καβάλας με στόχο τον περιορισμό των μετακινήσεων και κατ’ επέκταση την προστασία της δημόσιας υγείας.


Επειδή οι φιλοξενούμενοι στην δομή έχουν την δυνατότητα να μετακινούνται νόμιμα με αποστολή sms ή με έγγραφο για μετάβαση σε τράπεζα, παρουσιάζεται συγχρωτισμός στα ΑΤΜ της πόλης του Πολυκάστρου τις ημέρες που πιστώνονται χρήματα στους λογαριασμούς των.


Ενώ λοιπόν κατέχουν την προβλεπόμενη άδεια, ουσιαστικά καταστρατηγούν τις οδηγίες που έχουν δοθεί με τις ΠΝΠ του Υπουργείου Υγείας και της Πολιτικής Προστασίας για τον περιορισμό της πανδημίας, την ίδια ώρα που οι δημότες του δήμου στην συντριπτική τους πλειοψηφία υπακούουν στις προτροπές και τις οδηγίες της κεντρικής διοίκησης.

Προκειμένου λοιπόν να υπάρξει άμεση λύση ώστε να μην δημιουργηθεί το ίδιο πρόβλημα την επόμενη φορά που θα πιστωθούν χρήματα στους λογαριασμούς των μεταναστών – προσφύγων, ο Δήμαρχος έστειλε επιστολές στις τέσσερεις τράπεζες που διατηρούν ΑΤΜ στο Πολύκαστρο, ζητώντας να εγκατασταθεί άμεσα ΑΤΜ εντός της δομής της Νέας Καβάλας στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και της προστασίας της υγείας των δημοτών – πελατών των πιστωτικών αυτών ιδρυμάτων.

Παράλληλα o κ. Σιωνίδης επικοινώνησε με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γιώργο Γεωργαντά και έστειλε επιστολή στον Υπουργό Μετανάστευσης & Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη προκειμένου να υποστηρίξουν το δίκαιο αυτό αίτημα του Δήμου Παιονίας.
Η πρόεδρος και τα μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Παιονίας εκφράζουν τις θερμότερες ευχαριστίες τους στους θεσμικούς παράγοντες, επιχειρηματίες και ιδιώτες για την άμεση θετική ανταπόκριση στο κάλεσμα ενίσχυσης με βρώσιμα προϊόντα του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Με αυτή την πράξη κοινωνικής προσφοράς, αποδεικνύουν έμπρακτα την ευαισθησία τους προς τον συνάνθρωπο, καθώς στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια μας να καταπολεμήσουμε τα φαινόμενα φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού που δυστυχώς βιώνουν συνδημότες μας σε μια περίοδο που κουφώνεται μια πρωτόγνωρη υγειονομική και οικονομική κρίση.

Τα προϊόντα που συλλέχθηκαν μέχρι σήμερα και θα διανεμηθούν στους δικαιούχους την Μεγάλη Εβδομάδα ξεπερνούν τους 4 τόνους.

Ευχαριστούμε θερμά τον Υφυπουργό Γιώργο Γεωργαντά τους βουλευτές Ειρήνη Αγαθοπούλου και Γιώργο Φραγγίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Αντρέα Βεργίδη, τις επιχειρήσεις EURIMAC AE (ΜΑΚΒΕΛ) ,UNISMACK SA, TSAKIRIS FAMILY AE, KOΛΙΟΣ, ΜΕΒΓΑΛ, ΜΑΣΟΥΤΗΣ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, την Αρτοποιία ΜΑΜ οικογένειας Σπυρίδη, τους επιχειρηματίες Κυριάκο Χρυσαφάκογλου και Παναγιώτη Μποτζώρη, τους δημότες Δημήτρη Γκαντίδη και Αικατερίνη Αϊδαρίνη Ίντου τους δημότες που δεν επιθυμούν να δημοσιοποιηθεί το όνομα τους και τον Δήμαρχο Παιονίας Κώστα Σιωνίδη.

Τα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.