Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 27/2/2020, 03:15 μ.μ.

Συνελήφθησαν 2 άτομα για διακίνηση και κατοχή κάνναβης
Οι μεθοδικές ενέργειες των Αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη μιας 35χρονης ημεδαπής και ενός 36χρονου αλλοδαπού, για κατοχή και διακίνηση κάνναβης.

Ειδικότερα, χθες (26 Φεβρουαρίου 2020) το απόγευμα εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και στην κατοχή της 36χρονης βρέθηκαν 2 μικροδέματα κάνναβης βάρους 9 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ, ενώ στην κατοχή του 36χρονου βρέθηκε ένα διαβατήριο εμφανώς πλαστό, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία τους βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

5 συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 3 κιλών και 975 γραμμαρίων, που ήταν κρυμμένες στο πατάρι τουσπιτιού,

1 συσκευασία με κάνναβη βάρους 25 γραμμαρίων,

και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κάνναβης,

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Εξιχνίαση κλοπών
Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω χθες (26 Φεβρουαρίου 2020) τις πρώτες πρωινές ώρες στις Σέρρες από περιπολούντες αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 19χρονος ημεδαπός, τη στιγμή που επιχειρούσε να διαρρήξει κατάστημα ιδιοκτησίας 47χρονου ημεδαπού. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι τις τελευταίες ημέρες διέρρηξε 5 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα στις Σέρρες, από τα οποία αφαίρεσε συνολικά μια τραπεζική κάρτα και χρηματικό ποσό.

Τροχαίο δυστύχημα
Χθες (26 Φεβρουαρίου 2020) το απόγευμα σε περιοχή του Μυριόφυτου Κιλκίς, ο γεωργικός ελκυστήρας που οδηγούσε 40χρονος ημεδαπός ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς.

Τροχαίο δυστύχημα
Χθες (26 Φεβρουαρίου 2020) το απόγευμα στην επαρχιακή οδό Θερμών – Λαγκαδίου Σερρών, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 64χρονος ημεδαπός παρέσυρε 84χρονη ημεδαπή που κινούνταν πεζή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 84χρονης. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βισαλτίας.










Web: www.hellenicpolice.gr

Facebook: www.facebook.com/gadpkmakedonias

Twitter: www.twitter.com/hellenicpolice

YouTube: www.youtube.com/ellinikiastynomia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.