Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Βραβεύτηκαν αθλητές του Άθλου Κιλκίς από την Ένωση Ταε Κβο Ντο Βορείου Ελλάδος

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς 
Την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της ετήσιας πίτας της Ένωσης Ταεκβοντό Βόρειου Ελλάδος.

Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και η βράβευση των καλύτερων αθλητών της χρονιάς που πέρασε. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολυπληθής και το ξενοδοχείο Porto palace όπου έγινε η εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη ήταν κατάμεστο από φίλους του αθλήματος και γονείς των αθλητών που ήρθαν να καμαρώσουν τα παιδιά τους. Σε αυτήν την εκδήλωση προσκλήθηκαν από τον Α.Σ. Άθλος Κιλκίς οι παρακάτω αθλητές:

1. Τσαρτσάλης Κων/νος για την εισαγωγή του στην επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΒΕ το έτος 2020.

2. Νικολαΐδης Γιώργος για την εισαγωγή του στην επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΒΕ το έτος 2020.

3. Τσαρίδου Μαρία για την εισαγωγή της στην επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΒΕ το έτος 2020.

4. Κατσαούνη Σοφία για την εισαγωγή της στην επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΒΕ το έτος 2020.

Όλοι οι παραπάνω αθλητές του Άθλου την προηγούμενη χρονιά κατάφεραν να διακριθούν στην κατηγορία τους σε πολλά πρωταθλήματα της ΕΤΑΒΕ με αποτέλεσμα να τερματίσουν στην πρώτη θέση της κατηγορίας τους και να επιλεγούν από την Ένωση να αγωνιστούν με τα εθνικά μας χρώματα με την ομάδα της ΕΤΑΒΕ.

Μετά από μια σύντομη ομιλία του Πρόεδρου της ΕΤΑΒΕ Μανώλη Χρηστό ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της πίτας και οι βραβεύσεις των αθλητών κατά προτεραιότητα αυτών με τις μεγαλύτερες διακρίσεις .

Τον Προπονητή του Συλλόγου Πουντζουκίδη Κων/νο τίμησε η Ένωση Ταε κβο ντο καλώντας τον στο βήμα για να πραγματοποιήσει μια από τις βραβεύσεις των αθλητών της και να πει δυο κουβέντες για το έργο της προηγούμενης χρονιάς.

Με το πέρας της εκδήλωσης ο Προπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κων/νος και ο Αρχηγός Ομάδος Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσαν ότι η προσπάθειες που κατέβαλαν οι συγκεκριμένοι αθλητές την προηγούμενη χρονιά ήρθε η ώρα να επιβραβευθούν. Κλείνοντας ευχήθηκαν καλή πρόοδο σε όλους τους αθλητές που με σοβαρή δουλειά επίμονη και υπομονή κατάφεραν να επιλεγούν να εκπροσωπήσουν τα εθνικά μας χρώματα.

Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της Ένωσης Μανώλη Χρήστο για την όμορφη εκδήλωση άλλα και το κίνητρο που δίνει στους σωματειακούς αθλητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.