Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Απάντηση Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς στον ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, για το θέμα του εμβολιασμού

Δελτίο τύπου Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ν.Δ. νομού Κιλκίς
Δυστυχώς η επιστήμη δεν έχει καταφέρει να κατασκευάσει ακόμη το εμβόλιο κατά της μιζέριας του ΣΥΡΙΖΑ... είτε σε πανελλαδικό είτε σε τοπικό επίπεδο. Στην προσπάθειά του να αντιπολιτευτεί κατασκευάζει κάθε τόσο μια δική του εικονική πραγματικότητα. Στις 2 Νοεμβρίου, λιγότερο από δύο μήνες πριν, ο κ. Τσίπρας κατήγγειλε την Κυβέρνηση «ότι πουλάει ελπίδα λέγοντας πως έχει εξασφαλίσει και μάλιστα δωρεάν, ένα εμβόλιο που δεν έχει ακόμα ανακαλυφθεί». 

Οι εμβολιασμοί όμως με το εμβόλιο που κατά τον κ. Τσίπρα «δεν έχει ανακαλυφθεί» άρχισαν και ο ίδιος εμβολιάστηκε χθες. Αλλά και η «Αυγή» στην ίδια γραμμή έγραφε: «Ας σταματήσει επί τέλους ο κ. Μητσοτάκης και οι υπουργοί του να επιδίδονται σε εμπόριο ελπίδας, παίζοντας με την αγωνία των πολιτών για την πανδημία, με δεσμεύσεις για εμβόλιο το Δεκέμβριο, το οποίο είναι σε δοκιμαστικό στάδιο». 

Ταυτόχρονα ο Ν. Παππάς -ο γνωστός «μαγαζάτορας»- σε ανάρτησή του έγραψε: «ξεκινήσαμε με 2 εκ. εμβολιασμούς το μήνα και καταλήξαμε να ξεκινάμε με 9.000 εμβόλια». Τίποτα βέβαια δεν προκαλεί εντύπωση αφού η συστηματική διαστρέβλωση είναι στο πολιτικό τους DNA του ΣΥΡΙΖΑ. 

Η αλήθεια είναι ότι κανείς από του αρμόδιους Υπουργούς δεν είπε ποτέ ότι τέλη Δεκεμβρίου θα έρθουν 2 εκατομμύρια εμβόλια. Αυτό που λέχθηκε είναι ότι ο κρατικός μηχανισμός και οι υγειονομικές υπηρεσίες έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν περί τα 2 εκατομμύρια, εμβολιασμούς το μήνα και ότι τα εμβόλια θα έρχονται σταδιακά.

Υπενθυμίζεται πως όταν ο Υπουργός Υγείας είχε πει πριν λίγους μήνες ότι τα πρώτα εμβόλια θα έρθουν τέλη Δεκεμβρίου κάποιοι «επαΐοντες» είχαν σπεύσει να το αμφισβητήσουν και να κάνουν ειρωνικά σχόλια. Τώρα αλλάζουν παραμύθι.

Και κάτι τελευταίο, ο λαϊκισμός έχει και τα όρια του αλλά όταν χρησιμοποιείται και για τόσο σοβαρούς λόγους όσο η υγεία το πολυτιμότερο αγαθό για τον άνθρωπο, τότε τα λόγια είναι περιττά. Φτάνει η εκμετάλλευση πόσο μάλλον για ανθρώπινες ζωές που χάνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.