Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Δήλωση Ε. Αγαθοπούλου, για την κατάσταση στο νοσοκομείο του Κιλκίς

Δελτίο τύπου
Ε. Αγαθοπούλου
Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου εδώ και τόσο καιρό. Πολιτικά κόμματα, βουλευτές, φορείς, ιατρονοσηλευτικό προσωπικό... Στο Νοσοκομείο του Κιλκίς ο σχεδιασμός είναι εντελώς ανεπαρκής, υγειονομικοί νοσούν καθημερινά, το ιικό φορτίο είναι ιδιαίτερα υψηλό και υπάρχει μεγάλη διασπορά του ιού εντός νοσοκομείου, λόγω του ότι οι κλινικές covid που δημιουργήθηκαν δεν είναι συγκεντρωμένες σε ένα σημείο, αλλά διάσπαρτες σε όλο το νοσοκομείο.

Η Διοίκηση το μόνο που έκανε όλον αυτόν τον καιρό ήταν να μας απαντά - δεν άφηνε τίποτε να πέσει κάτω - με καυστικό τρόπο, να αμφισβητεί τις αιτιάσεις μας και να διαβεβαιώνει ότι όλα βαίνουν καλώς.

Δεν βαίνουν όλα καλώς όταν έχουμε νεκρούς εργαζόμενους. Δεν βαίνουν όλα καλώς όταν το προσωπικό είναι στα όρια εξουθένωσης. Δεν βαίνουν όλα καλώς όταν δεν υπάρχει εξοπλισμός και οι ιατροί παρακαλούν για δωρεές.

Πουθενά δεν βαίνουν όλα καλώς διότι η πανδημία είναι σε έξαρση και ο έλεγχος έχει ξεφύγει από την Κυβέρνηση, πώς λοιπόν μπορούν να είναι όλα καλά στο Κιλκίς;

Ο κ. Διοικητής συμπεριφέρεται σαν να ζει σε γυάλα. Οι υπόλοιποι όμως δεν ζούμε σε γυάλα, κόσμος αρρωσταίνει και θρηνούμε ήδη δεκάδες θύματα.

Εάν δεν μπορεί λοιπόν ο ίδιος να αναλάβει τις ευθύνες του, ας τις αναλάβουν αυτοί που τον διόρισαν.


1 σχόλιο:

  1. Το νοσοκομείο του Κιλκίς έχει τα χάλια του εδώ και πολλά χρόνια. Έχουν περάσει τόσες κυβερνήσεις, τόσοι βουλευτές και άλλοι τόσοι υπουργοί Κιλκισιώτες και δεν έχει αλλάξει τίποτα προς το καλύτερο. Γι αυτό μην βγάζετε τον έαυτο σας έξω κυρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.