Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Προχωρά η σιδηροδρομική σύνδεση της ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς - Προκήρυξη του διαγωνισμού για τη σχετική μελέτη από τον ΟΣΕ


Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Ο Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος Α.Ε προκήρυξε τον ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό με αρ.Διακ.2248, για την μελέτη: «Σύνδεση ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς με το υφιστάμενο δίκτυο του ΟΣΕ», συνολικού ύψους 855.266,87 ΕΥΡΩ (ΑΔΑ: Ψ2Β246ΨΧΕΔ-ΥΒ3).


Μετά την ολοκλήρωση της μελέτης θα ακολουθήσει η προκήρυξη του έργου, συνολικού προϋπολογισμού 9.000.000 ευρώ.

Τονίζεται ότι η ολοκλήρωση του έργου της σύνδεσης της ΒΙ.ΠΕ Κιλκίς, που αποτελεί πάγιο αίτημα των επιχειρήσεων της περιοχής, θα έχει πολλαπλά οφέλη. Πιο συγκεκριμένα:


• Βελτίωση εξυπηρέτησης της ΒΙ.ΠΕ με εύκολη και γρήγορη μεταφορά των πρώτων υλών και εμπορευμάτων

•Αύξηση του εμπορευματικού έργου, διασυνδέσεις με Λιμάνια και με την υπόλοιπη Ευρώπη.

Υπενθυμίζεται ότι η δρομολόγηση του σημαντικού αυτού έργου έχει προωθηθεί έπειτα από την επίσκεψη του αρμόδιου Υφυπουργού Γιάννη Κεφαλογιάννη στη ΒΙ.ΠΕ Κιλκίς, μετά από πρόσκληση του Υφυπουργού Γιώργου Γεωργαντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.