Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 3/12/2020, 10:42 μ.μ.


Εξιχνίαση κλοπής
Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ανήλικου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την 19ηΝοεμβρίου 2020 αφαίρεσε μία δίκυκλη μοτοσικλέτα από περιοχή της Ημαθίας, η οποία βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό της.

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν χθες (2 Δεκεμβρίου 2020) το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 2ημεδαποί άνδρες, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 συσκευασίες με συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους 12,2 γραμμαρίων.


Αστυνομικές δράσεις της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης με γνώμονα την προληπτική αστυνόμευση και απώτερο στόχο την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών και καταστηματαρχών, υλοποιεί ένα ευρύ πλέγμα αστυνομικών δράσεων, το οποίο, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει τη διενέργεια εντατικών πεζών και εποχούμενων περιπολιών, αλλά και ειδικών αστυνομικών εξορμήσεων με σκοπό την αντιμετώπιση των κλοπών, διαρρήξεων και ληστειών.

Ειδικότερα, κατά την εφαρμογή του επιχειρησιακού σχεδιασμού για την αστυνόμευση της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Ευόσμου, πραγματοποιούνται συνεχείς και συστηματικοί έλεγχοι, αλλά και ειδικές αστυνομικές δράσεις, ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι έρευνες για την πλήρη διαλεύκανση τυχόν εκκρεμών υποθέσεων.

Στο πλαίσιο αυτό , κατά το μήνα Νοέμβριο του 2020, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του Οκτωβρίου του 2020, παρατηρήθηκε σημαντική μείωση σε περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων, κλοπών τροχοφόρων και ληστειών:

- κλοπές – διαρρήξεις μείωση 15,9%

κλοπές τροχοφόρων μείωση 33,3%

ληστείες μείωση 33,3%

Οι ειδικές δράσεις, που πραγματοποιούνται σε τακτική βάση, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση, με σκοπό την παγίωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.