Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Γεωργία Τριανταφυλλίδου: Τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου


Υπογράφει η Γεωργία Τριανταφυλλίδου
Υπεύθυνη Τομέα Αθλητισμού
Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ν.Δ. νομού Κιλκίς
Ευχαριστώ το κόμμα τις αρχές και αξίες του οποίου πιστεύω και υπηρετώ όλα αυτά τα χρόνια για την απόφαση του να με ορίσει πριν λίγο καιρό υπεύθυνη τομέα αθλητισμού της 
Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ν.Δ. νομού Κιλκίς. Ευχαριστώ επίσης και τον Πρόεδρο της κομματικής Οργάνωσης κ. Μ. Παπαδόπουλο για την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπο μου προτείνοντας με αρχικώς προς την Κεντρική Διοίκηση να αναλάβω τη θέση αυτή.

Να ευχαριστήσω επίσης τους συναδέλφους μου – στελέχη της ΔΕΕΠ που αμέσως μόλις ενημερώθηκαν με υποδέχθηκαν με τρόπο ιδανικό ως να ήμουν καιρό μαζί τους βοηθώντας με να ξεκινήσω την πορεία μου στη θέση που μου ανέθεσε, με την απόφαση της η Κεντρική Διοίκηση της ΝΔ, με τον καλύτερο τρόπο.

Ο τομέας του αθλητισμού χρειάζεται την ενεργοποίηση όλων μας γιατί αποτελεί έναν χώρο με πολλά και σημαντικά θέματα τα οποία και επιζητούν την δρομολόγηση και υλοποίηση τους. Προκειμένου να εξασφαλίσουμε και να προσφέρουμε στην κοινωνία όλα εκείνα τα στοιχεία για να μπορεί η καθεμιά και ο καθένας μας που αγαπά τον αθλητισμό να βρίσκεται και να συμμετέχει σε έναν χώρο υγιή και αντάξιο μακριά από παθογένειες και φαινόμενα παρακμής που αλλοιώνουν το χαρακτήρα του (αθλητισμού). Γιατί αθλητισμός ίσον πολιτισμός.

Και η κυβέρνηση της ΝΔ και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη έχοντας ως οδηγό τους τη σημασία που εμπεριέχει για τον άνθρωπο το σοφό αρχαίο ρητό νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ έχει αποδείξει ότι διαθέτει την βούληση να αλλάξει τα κακώς κείμενα που μέχρι σήμερα αποτελούν τροχοπέδη για την ανάπτυξη του αθλητισμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.