Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Δήμος Κιλκίς: Διατακτικές σε 52 οικογένειες από το πρόγραμμα "Είμαστε Οικογένεια – Covid -19"


Ο Δήμος Κιλκίς παρέδωσε διατακτικές αξίας 118 ευρώ για την αγορά τροφίμων πρώτης ανάγκης σε πενήντα δύο οικογένειες που ανήκουν σε ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες και πλήττονται από τις οικονομικές συνέπειες του κορωνοϊού.

Η οικονομική ενίσχυση των οικογενειών, οι οποίες επιλέγησαν με οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια, προέρχεται από το πρόγραμμα "Είμαστε Οικογένεια – Covid -19" στο οποίο δήλωσε συμμετοχή ο Δήμος Κιλκίς και υλοποιείται από το Ίδρυμα ‘’Σταύρος Νιάρχος’’ στο πλαίσιο διεθνούς πρωτοβουλίας δράσης για τον Covid -19.

Οι δικαιούχοι, δεκατρείς ανά μήνα, προμηθεύτηκαν διατακτικές σούπερ μάρκετ για την κάλυψη έκτακτων επισιτιστικών αναγκών τους μήνες Σεπτέμβριο – Δεκέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.