Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

Πληρώνονται οι αποζημιώσεις ξηρασίας 2017, στους αγρότες του Κιλκίς


Δελτίο τύπου του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης - Βουλευτή Κιλκίς Γ. Γεωργαντά 
Με τη συνεχή συνεργασία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και του ΕΛΓΑ διασφαλίστηκαν οι πόροι για τις οφειλόμενες, στους αγρότες του Κιλκίς, αποζημιώσεις ξηρασίας για το έτος 2017.


Τις επόμενες μέρες αποδεσμεύεται από το Υπουργείο Οικονομικών το ποσό 2.138.646,85 € προκειμένου να καταβληθεί αμέσως μετά το σύνολο των οφειλόμενων ποσών στους δικαιούχους καλλιεργητές.

Οι δυσκολίες ξεπεράστηκαν και παρά την άσχημη οικονομική συγκυρία κλείνει αυτή η εκκρεμότητα που έρχεται από το 2017 χάρη στην επίπονη προσπάθεια του Ανδρέα Λυκουρέντζου και την καταλυτική παρέμβαση του Μάκη Βορίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.