Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς: Eνωμένοι απέναντι στην απειλή του κορονοϊού


Υπογράφει ο Γιάννης Ανδρίτσος
Διοικητής Νοσοκομείου Κιλκίς
Το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς ενημερώνει τους πολίτες του Νομού ότι έχει πραγματοποιήσει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και βρίσκεται σε ετοιμότητα για την παροχή νοσηλείας σε ασθενείς που διαγιγνώσκονται να νοσούν από τον ιό sars covid 19. 

Η ομάδα των ιατρών της παθολογικής κλινικής έχει στελεχωθεί με ικανό και καταρτισμένο έμψυχο δυναμικό επιστημόνων, που, μαζί με το νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό, είναι έτοιμο να παρέχει τη φροντίδα και περίθαλψη που τυχόν απαιτηθεί σε ασθενείς που εμφανίζουν συμπτώματα του ιού, ενώ ταυτόχρονα έχει γίνει μέριμνα για την προμήθεια και το συνεχή εφοδιασμό του απαιτούμενου ιατρικού και ιατροτεχνικού εξοπλισμού για την αντιμετώπισή τους. 

Σε αυτή την προσπάθεια συμμετέχουν όλοι οι ιατροί, όλων των ειδικοτήτων, καθώς και όλο το έμψυχο δυναμικό του Γ.Ν. Κιλκίς, ώστε ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες.

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Κιλκίς εκφράζει τις ευχαριστίες της και συμπαρίσταται, τόσο έμπρακτα όσο και με ηθική υποστήριξη, στον αγώνα του ιατρικού, νοσηλευτικού, διοικητικού και λοιπού προσωπικού, που μάχεται καθημερινά για την υγεία των συνανθρώπων μας, σε έναν πόλεμο που ο εχθρός απειλεί εν δυνάμει τον καθένα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.