Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

Εκδήλωση με τίτλο "Ευρωπαϊκή Πολιτική Ενέργειας: Ποια είναι; Τι σημαίνει για μας;"


Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση με τίτλο "Ευρωπαϊκή Πολιτική Ενέργειας: Ποια είναι; Τι σημαίνει για μας;", θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 18:00. Η μετάδοση της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και θα μεταδίδεται από την σελίδα "Πράξεις για την Μακεδονία" στο Facebook.

https://www.facebook.com/544227209429282/posts/1086304461888218/?sfnsn=mo


Θα τοποθετηθούν οι:

- Χρήστος Παπαστεργίου, επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης της Κ.Μ. «ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».

- Νίκος Ανδρουλάκης, ευρωβουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. -ΚΙΝ.ΑΛ. με θέμα «Η νέα Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία, Προσκλήσεις και ευκαιρίες για την Ελλάδα, στον τομέα της ενέργείας.

- Γεωργία Ζεμπελιάδου, επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης της Δ.Μ. «ΕΛΠΙΔΑ» με θέμα «Δίκαιη μετάβαση στη Δυτική Μακεδονία. Είναι εφικτή;».

- Γιώργος Μαρνέλλος, καθηγητής του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με θέμα «Η πρόκληση της αποθήκευσης ενέργειας, στην ενεργειακή μετάβαση και ο κομβικός ρόλος του υδρογόνου».

- Χάρης Δούκας, αναπληρωτής καθηγητής ενεργειακής πολιτικής του Ε.Μ.Π. με θέμα «Πολιτικές Ενεργειακής Μετάβασης. Μύθοι και Πραγματικότητες».

- Πάρης Κουκουλόπουλος, Πρώην Υπουργός, με θέμα «Ενεργειακή Δημοκρατία» και

- Γιώργος Στάμτσης, Dr. -igr Παραγωγός Α.Π.Ε. και ακτινιδίων, με θέμα «Α.Π.Ε. και αγορά ηλεκτρισμού».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.