Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2020

Εκδήλωση με τίτλο "Ευρωπαϊκή Πολιτική Ενέργειας: Ποια είναι; Τι σημαίνει για μας;"


Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση με τίτλο "Ευρωπαϊκή Πολιτική Ενέργειας: Ποια είναι; Τι σημαίνει για μας;", θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 18:00. Η μετάδοση της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και θα μεταδίδεται από την σελίδα "Πράξεις για την Μακεδονία" στο Facebook.

https://www.facebook.com/544227209429282/posts/1086304461888218/?sfnsn=mo


Θα τοποθετηθούν οι:

- Χρήστος Παπαστεργίου, επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης της Κ.Μ. «ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».

- Νίκος Ανδρουλάκης, ευρωβουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. -ΚΙΝ.ΑΛ. με θέμα «Η νέα Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία, Προσκλήσεις και ευκαιρίες για την Ελλάδα, στον τομέα της ενέργείας.

- Γεωργία Ζεμπελιάδου, επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης της Δ.Μ. «ΕΛΠΙΔΑ» με θέμα «Δίκαιη μετάβαση στη Δυτική Μακεδονία. Είναι εφικτή;».

- Γιώργος Μαρνέλλος, καθηγητής του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με θέμα «Η πρόκληση της αποθήκευσης ενέργειας, στην ενεργειακή μετάβαση και ο κομβικός ρόλος του υδρογόνου».

- Χάρης Δούκας, αναπληρωτής καθηγητής ενεργειακής πολιτικής του Ε.Μ.Π. με θέμα «Πολιτικές Ενεργειακής Μετάβασης. Μύθοι και Πραγματικότητες».

- Πάρης Κουκουλόπουλος, Πρώην Υπουργός, με θέμα «Ενεργειακή Δημοκρατία» και

- Γιώργος Στάμτσης, Dr. -igr Παραγωγός Α.Π.Ε. και ακτινιδίων, με θέμα «Α.Π.Ε. και αγορά ηλεκτρισμού».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου