Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Συνάντηση εργασίας με θέμα τα προβλήματα του Δημοτικού Σχολείου Παλαιού Αγιονερίου Κιλκίς


Ανακοίνωση 
Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Παλιού Αγιονερίου
Τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Παλιού Αγιονερίου, με το Δήμαρχο Κιλκίς, έπειτα από επιστολή που στάλθηκε στο Δήμαρχο από το ΔΣ του Συλλόγου, στην οποία αναφέρονταν τα διαχρονικά προβλήματα των δύο σχολείων του χωριού.

Η ανταπόκριση του Δημάρχου αποτελεί μία θετική εξέλιξη στην προσπάθεια που γίνεται από το Σύλλογο να λυθούν αυτά τα προβλήματα, ώστε το Δημοτικό και το Νηπιαγωγείο να ανταποκρίνονται στις ανάγκες μόρφωσης και ασφάλειας των παιδιών μας, και τον ευχαριστούμε που μας δέχτηκε παρά τους περιορισμούς λόγω της πανδημίας.

Το ΔΣ του Συλλόγου θα αναμένει την υλοποίηση για όσα θέματα δεσμεύτηκε ο Δήμαρχος και αφορούν την αρμοδιότητα του Δήμου, συνεχίζοντας παράλληλα την προσπάθεια και τις επαφές και με τους υπόλοιπους φορείς που εμπλέκονται με τη λειτουργία των σχολείων, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στα παιδιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.