Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Κάλεσμα ΚΚΕ στους ιδιώτες γιατρούς να ενταχθούν στο δημόσιο σύστημα υγείας

Ανακοίνωση ΚΚΕ 
Το ΚΚΕ, μπροστά στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο λαός μας, απευθύνει κάλεσμα στους ιδιώτες αυτοαπασχολούμενους γιατρούς – και πρώτα και κύρια στα μέλη και τους φίλους του Κόμματος, γιατρούς – να ενταχθούν στο δημόσιο σύστημα Υγείας, δίνοντας τη μάχη από εκεί για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και υγείας.


Μαζί με τις επείγουσες διεκδικήσεις για μαζικές προσλήψεις προσωπικού και για την επίταξη του ιδιωτικού τομέα, μαζί με τον αγώνα ενάντια στις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης, είναι κρίσιμη η ατομική συμβολή και προσφορά.

Στο πλαίσιο αυτό, ο βουλευτής Λάρισας του ΚΚΕ, Γιώργος Λαμπρούλης, ΣΤ’ Αντιπρόεδρος της Βουλής, γιατρός – πνευμονολόγος στο ΕΣΥ, έστειλε επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής, με την οποία ζητά να απαλλαγεί προσωρινά από τα καθήκοντα του Αντιπροέδρου, για να συνδράμει στη μάχη κατά της πανδημίας στο νομό Λάρισας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.