Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020

Αναμενόμενα πετυχημένο το τουρνουά τένις στο Κιλκίς


Υπογράφει η Σοφία Ασίκη
Πρόεδρος Ομίλου Αντισφαίρισης Κιλκίς 
Από 9 έως και 12 Οκτωβρίου, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Κιλκίς διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Τένις και την Β Ένωση, το 4ο Ε 2 για αγόρια-κορίτσια έως Κ14 χρόνων. Συμμετείχαν 66 αθλητές/τριες από διάφορες πόλεις της χώρας μας (Κιλκίς, Θεσσαλονίκη, Μυτιλήνη, Καβάλα, Λάρισα, Βέροια, Έδεσσα, Ηγουμενίτσα). 

Από τον σύλλογο μας συμμετείχαν τρεις αθλητές: Τσελεκίδης Μαργαρίτης, Τριανταφυλλίδης Αναστάσης και Μπουρσής Γεώργιος. Ο Σύλλογός μας με πρωταρχικό σκοπό την ασφάλεια των αθλητών/συνοδών τήρησε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. 

Οι εθελοντές του συλλόγου ήταν αυτοί που βοήθησαν να κυλήσει η διοργάνωση ομαλά ώστε να υπάρξει η καλύτερη φιλοξενία για τους επισκέπτες μας. 

Το τουρνουά μας τίμησε με την παρουσία του ο Γ. Γραμματέας της Ομοσπονδίας κ. Σταματιάδης Δημήτριος, ο Πρόεδρος Γ' Ένωσης κ. Τσαρκνιάς Πέτρος, το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Χ.Κ. κ. Πουρανόπουλος Ντίνος. 

Από τις αρχές της πόλης μας το παρών έδωσε ο αντιδήμαρχος κ. Πουτζουκίδης Κωνσταντίνος ο οποίος έκανε και απονομή στους αθλητές των τελικώς όπως και ο κ. Σταματιάδης. Νικητές της διοργάνωσης Α14 1ος Χατζηαβραάμ Νικόλαος και 2ος Αυγέρης Άγγελος

Κ14 1η Καφέ Φωτεινή 2η Ανεσιάδου Νικολετα

Α14 Διπλά 1οι Αυγέρης Άγγελος /Πουρανόπουλος Στέφανος, 2οι Χατζηαβραάμ Νικόλαος / Μιχαλόπουλος Άλκης 

Κ14 Διπλά 1ες Χατζηαβραάμ Ελένη/Πατσίκα Αικατερίνη, 2ες Στάμου Άννα/Τούλα Κων/να.

Ευχαριστούμε θερμά αθλητές /γονείς /συνοδούς για την παρουσία τους. Τέλος ευχαριστούμε θερμά τα "Νερά Μακεδονία" για την προσφορά των νερών που παραχωρήθηκαν δωρεάν σε όλους τους αθλητές της διοργάνωσης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου