Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

Η Αναγέννησης Πλαγιάς Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...


Ανακοίνωση Αναγέννησης Πλαγιάς Κιλκίς
Το Δ.Σ., η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, εκφράζουμε τις
ευχαριστίες μας σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες, εμπόρους, καταστηματάρχες του νομού Κιλκίς, για την στήριξη τους στην προσπάθεια της Αναγέννησης την φετινή αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021, στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες. Θερμές ευχαριστίες.

Παράλληλα, οι υπεύθυνοι της ομάδας, κατανοώντας πλήρως την οικονομική στενότητα των καιρών, προσκαλούν με την ευκαιρία αυτή και άλλους εμπόρους, επαγγελματίες και ιδιώτες, οι οποίοι ασφαλώς το επιθυμούν και έχουν την δυνατότητα για να διαφημισθούν, να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται από τους ανθρώπους της Αναγέννησης.

Εισιτήρια (κάρτες) διαρκείας



Άκρως ενθαρρυντική είναι και η ζήτηση των εισιτηρίων διαρκείας, καθώς μετά την επιτυχή πρώτη έκδοση καρτών διαρκείας (που είχαν εξαντληθεί) οι υπεύθυνοι της ομάδας προέβησαν και σε δεύτερη έκδοση που και αυτή έχει εξαντληθεί. 

Για την ανταπόκριση του κόσμου και τη δεύτερη φορά που κυκλοφόρησαν και πωλήθηκαν οι κάρτες διαρκείας, η Διοίκηση της Αναγέννησης Πλαγιάς, ευχαριστεί και πάλι τον κόσμο, καθώς στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, η ενίσχυση και στήριξη των οικονομικών της ομάδας, είναι πολύ σημαντικό γεγονός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.