Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

Στο πλευρό των πληγέντων της Καρδίτσας η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Τοπική Διοίκηση Κιλκίς


Δελτίο τύπου 
Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Τοπικής Διοίκησης Κιλκίς
Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Τοπικής Διοίκησης Κιλκίς αποτελούμενη από τον πρόεδρο Αλκιβιάδη Κηπουρίδη και τον Α΄ αντιπρόεδρο Κωνσταντίνο Ταρναρά, μετέβη στις 4 Οκτωβρίου 2020 σε πληγείσες περιοχές στην Καρδίτσα όπου και παρέδωσε μεγάλη ποσότητα ειδών πρώτης ανάγκης που προσέφεραν μέλη και φίλοι της Τοπικής μας Διοίκησης, συνάδελφοι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς καθώς και πολίτες του Κιλκίς που ενημερώθηκαν για την συλλογή των ειδών από μέρους μας.


Τα εν λόγω είδη που συγκεντρώθηκαν, παραδόθηκαν στον πρόεδρο της τοπικής Ι.Ρ.Α. Καρδίτσας Ζαρχάνη Γεώργιο και στα μέλη, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα διανεμηθούν από τους ίδιους, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στους πληγέντες του Νομού. Τέλος μας ευχαρίστησαν για την έμπρακτη στήριξη των πολιτών τους η οποία είναι πολύ σημαντική αυτές τις δύσκολες ημέρες.

Επίσης νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την εταιρεία «EURIMAC» και τον διευθυντή της κ. Κωνσταντινίδη για την μεγάλη προσφορά ζυμαρικών, την εταιρία «Κονσερβοποιία Βορείου Αιγαίου» για την προσφορά των προϊόντων τους, την εταιρία "Τιρεκίδης Ε.Π.Ε. "για την χορήγηση οχήματος και την μεταφορά των συγκεντρωθέντων ειδών.

Η τοπική διοίκησή μας δείχνει την ευαισθησία και την αλληλεγγύη σε τέτοιες καταστάσεις και δηλώνει έτοιμη όποτε αυτό μελλοντικά απαιτείται.

Servo per amikeco’ - Υπηρετώ δια της φιλίας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.