Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

Πυρετός προετοιμασίας στον ΠΑΣ Αετός Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΠΑΣ Αετού Κιλκίς
Γράφει ο Νίκος Νίτσας
Μπαίνοντας στο τρίτο και τελευταίο στάδιο προετοιμασίας, και ενόψει του Πρωταθλήματος της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ, ο ΠΑΣ Αετός Κιλκίς, πραγματοποίησε φιλικό αγώνα το βράδυ της Δευτέρας 05/10/2020 στο ΔΑΚ Γιαννιτσών, με τους Ικάρους Γιαννιτσών. Έναν σύλλογο, ο οποίος τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Γ' Εθνική κατηγορία.

Το πρόσημο ήταν θετικό κυρίως στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης, λαμβανομένης υπόψη της διαφοράς δυναμικότητος των δύο ομάδων. Η ομάδα ήταν ανταγωνιστική και βγήκαν σαφή συμπεράσματα κυρίως για την αμυντική λειτουργία που ήταν και το κυριότερο ζητούμενο. Σαφώς η ομάδα χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμη, και σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση.

Το Basket Ball είναι ένα απαιτητικό ομαδικό άθλημα, που ζητά από όλους τους παίκτες του να κάνουν πολλές και διαφορετικές δουλειές μέσα στο παρκέ.

Με αυτήν την νοοτροπία συνεχίζουμε την προσπάθεια για βελτίωση, ώστε η έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, να μας βρει στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο ετοιμότητας.

Η σύνθεση της ομάδος Κόγιας Θ, Μουρζίδης Δ, Ζύμπερι Δ, Γκρέκος Γ, Φιλλιπίδης Γ, Μπαχτσεβάνης Γ. Τσούλης Ν, Μαργαριτίδης Θ, Τσαρίδης Σ, Τολιόπουλος Κ, Στεφούδης Α Βαϊτσούδης Λ.

Ευχαριστούμε την ομάδα των Ικάρων Γιαννιτσών για την άψογη φιλοξενία και επιφυλασσόμαστε για αντίστοιχη φιλοξενία στο μέλλον.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην νέα αγωνιστική περίοδο στην Γ ΕΘΝΙΚΗ όπου και θα αγωνίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.