Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

«Ο Μικρός Πρίγκιπας» από την Ομάδα «Traccia giovanNile» στο Κιλκίς

-Καθηλωτικός αναμένεται «ο Μικρός Πρίγκιπας» της Ομάδας «Traccia giovanNile» την Παρασκευή και το Σάββατο 11 και 12 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς, με ώρα έναρξης τις 20.30.
-Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Κιλκίς.
«Τα βήματα τα μάθαμε, τα κοστούμια μας είναι έτοιμα, ήχος - φώτα -σκηνικά όλα μαγικά… στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου θα είμαστε όλοι παρόντες στις θέσεις μας και περιμένουμε να σας ξεναγήσουμε στο δάσος που περιπλανηθήκαμε και να ανακαλύψετε μαζί μας τις αξίες που βρήκαμε κρυμμένες πίσω από τη φαντασία του παραμυθιού μας!

Με μας πρωταγωνιστές και όλους εσάς θεατές, η πορεία του ταξιδιού μας φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της.

Ελπίζουμε να στηρίξετε την προσπάθειά μας για τον κοινωφελή σκοπό που έχει!”

Με τα λόγια αυτά μας καλούν να απολαύσουμε, αλλά και να στηρίξουμε την παράσταση που προετοίμαζαν όλο το καλοκαίρι οι μαθητές της πολυπληθούς Ομάδας «Traccia giovanNile» και οι εκπαιδευτικοί τους Γιάννης Χαριτίδης και Μαρία Πουλαράκη.

Υπενθυμίζουμε ότι, πολύ πρόσφατα –τον περασμένο Ιούνιο- είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την αξιόλογη δουλειά τους, με το δημόσιο μουσικοχορευτικό «ευχαριστώ» που απηύθυναν προς τους ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή κατά του covid-19, τους εργαζομένους του Νοσοκομείου Κιλκίς, του Δήμου Κιλκίς και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.