Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Zumba Masterclass στο Kinesis Gym Κιλκίς


Δελτίο τύπου 
Kinesis Gym Κιλκίς
Το γυμναστήριο μας Kinesis Gym λειτουργώντας πάντα με γνώμονα να παρέχει στα μέλη αλλά και στο κοινό της πόλης του Κιλκίς κορυφαίας ποιότητας παροχές γυμναστικής, έχει την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να σας ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την Άννα Καρολίδου, η οποία θα είναι η βασική μας γυμνάστρια για την σεζόν 2020-21 στα ομαδικά προγράμματα άθλησης Zumba Fitness, Zumba Kids και Zumba Junior τόσο στο γυμναστήριο όσο και στις δομές των ΚΔΑΠ Kinesis for kids.

Η Άννα είναι ένα αρκετά καλλιεργημένο άτομο με έντονη προσωπικότητα και ταμπεραμέντο. Απόφοιτος του τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου. Από την ηλικία των 3 ετών και για περίοδο είκοσι χρόνων ασχολήθηκε με τον κλασικό χορό (Vaganova method), σύγχρονο χορό (Limón-release) καθώς και με λάτιν και μοντέρνους χορούς. Έχει φοιτήσει σε σχολές χορού σε Κιλκίς, Κέρκυρα και Θεσσαλονίκη. 

Είναι αναγνωρισμένη ZUMBA instructor και μέλος του Ζin (Zumba Instructor Network). Φοιτά στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού Ανδρομάχης Καφαντάρη και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με καταξιωμένους χορευτές, μεταξύ άλλων των Βαγγέλη Μπίκο, πρώτο χορευτή της εθνικής λυρικής σκηνής, Danilo Zeka, Antonis Koruti, Ευάγγελο Πουλίνα, Χριστίνα Μερτζάνη, Helder Seabra, Gabor Varga και Ερμή Μαλκότση.

Σας περιμένουμε όλους λοιπόν το Σάββατο 5 Σεπτέμβριο στις 19:00
στην Fitness Training Hall του γυμναστηρίου για ένα μοναδικό Masterclass σε ξέφρενους ρυθμούς Zumba.

Μην λείψει κανείς.

Είσοδος ελεύθερη για μέλη και μη γυμναστηρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.