Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

Νέο ξεκίνημα, νέες δράσεις, για το ΚΔΑΠ "Αίας" Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ "Αίας" Κιλκίς
Aγαπητοί μας γονείς,
Εξασφαλίστε μία θέση στις δομές μας, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κι εμείς θα σας καλέσουμε. https://docs.google.com/forms/d/1b24Q4FhsTmHUYmx6ZLf4C00f-pj3ofrsSU1ZMITx8gc/edit?fbclid=IwAR39Cffi1angJLXczkTeELPaw-4R1awwn7PYK6hl2gGAnqMHiVKIBeJ99rw

Για εμάς, όπως και για τα υπόλοιπα ΚΔΑΠ πανελλαδικά, αποτέλεσε δυσάρεστη έκπληξη το γεγονός αποκλεισμού πολλών μητέρων που πληρούσαν τα κριτήρια συμμετοχής στο πρόγραμμα με πλήρη φάκελο δικαιολογητικών.

Κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν, μας συγκινεί ιδιαίτερα το ότι καταφέραμε να δημιουργήσουμε με τους γονείς που μας επιλέγουν από τον 1ο χρόνο λειτουργίας μας μέχρι σήμερα, σχέσεις οικογένειας και αγάπης με γερά θεμέλια. 

Αυτήν την ουσιαστική σχέση θέλουμε να διατηρήσουμε και στη συνέχεια. Με την ελπίδα ότι θα βρεθεί λύση και θα επέλθει 2η φάση για τις απορριφθείσες μητέρες, σας υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή των παιδιών σας στις δομές μας, ανταποδίδοντας με αυτόν τον τρόπο την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια.

Επιπλέον, σας ενημερώνουμε, πως για όλα τα μέλη των αθλητικών τμημάτων του Α.Σ. "Αίας" Κιλκίς, θα παρέχουμε στις δομές μας δωρεάν δραστηριότητα της επιλογής σας.

Θα είμαστε δίπλα σας σε ό,τι κι αν μας χρειαστείτε. Σας περιμένουμε για μια ακόμη δημιουργική χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.