Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς: Αρνητικά και τα 110 τεστ αντισωμάτων COVID19 της εταιρίας Unismack SA

Ανακοίνωση εταιρείας Unismack SA
Η εταιρεία Unismack SA, με αίσθημα ευθύνης, τη Δευτέρα 17/08/20 και μετά από τη διακοπή λειτουργίας της για τις διακοπές του θέρους, προχώρησε σε ανιχνευτικό τεστ αντισωμάτων COVID19.

Η διαδικασία αφορούσε στο σύνολο των εργαζομένων, συνεργατών και ιδιοκτητών (110) άτομα, με ανάληψη του σχετικού κόστους από την εταιρία, και πραγματοποιήθηκε στους χώρους της από κινητή εθελοντική μονάδα του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, τους οποίους ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά, τον επαγγελματισμό τους και την καταλυτική τους βοήθεια.

Τα αποτελέσματα των τεστ ήταν όλα αρνητικά. O κίνδυνος για ενδεχόμενο νέο "κύμα" πανδημίας δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού και μας οδηγεί στην ενεργοποίηση αυστηρότερων μέτρων προφύλαξης.

Μεταξύ άλλων, συνεχίζουμε την θερμομέτρηση εργαζομένων και επισκεπτών, η χρήση μάσκας επιβάλλεται σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και σε συναντήσεις εργασίας, τα επαγγελματικά ταξίδια στο εξωτερικό περιορίζονται, ενώ περιορίστηκε στο απολύτως απαραίτητο η είσοδος και παραμονή επισκεπτών στις εγκαταστάσεις μας.

Αποκλειστικός στόχος της πρακτικής αυτής αποτελεί η αποφυγή μετάδοσης του ιού, από τυχόν εν αγνοία φορείς ή νοσούντες. Η εξασφάλιση προστασίας και υγείας των εργαζομένων μας καθώς και των οικογενειών τους είναι ό,τι πιο σημαντικό για την εταιρεία μας και προσπαθούμε να το διασφαλίσουμε με κάθε τρόπο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.