Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

Σοκαριστικό: Επιτέλους η ελπίδα θα έρθει από νέα παιδιά του Κιλκίς!

Κείμενο-φωτογραφίες: Πάνος Μαύρος
Κιλκίς, οδός Ούλοφ Πάλμε με πεζόδρομο Βενιζέλου. 
Το συγκεκριμένο σημείο αποτελεί μέρος της ανάπλασης του νέου πάρκου αλλά και του πεζόδρομου της Ελ. Βενιζέλου. Εκεί συχνάζουν κυρίως κάποιοι μαθητές και μαθήτριες δημοτικών και γυμνασίων της πόλης μας. Τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου σχεδόν καθημερινά περνούν, σκουπίζουν και καθαρίζουν. Την επομένη ημέρα όμως ξανά η ίδια κατάσταση. 


Αυτά τα νέα παιδιά μας επιτέλους διδάσκουν πολιτισμό, μας δείχνουν πόσο σέβονται και τιμούν τον κόπο των γονιών τους. 

Μπράβο σ' αυτά τα παιδιά του Κιλκίς. 

Επιτέλους έχουμε ελπίδα. 

Μπορούμε να γίνουμε ακόμη χειρότεροι, ακόμη πιο βρωμιάρηδες. 

Μπορούμε να φτάσουμε κι άλλο στον πάτο. 

Κουράγιο παιδιά, βρωμίστε το μέλλον σας λίγο περισσότερο.

Το αξίζετε, το αξίζουμε.

6 σχόλια:

  1. ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΟΙ ΓΟΝΕΊΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ Κ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΊΧΟΥΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΊΩΝ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΔΕΊΑ ΣΤΟ DNA ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΛΕΩ... ΒΡΩΜΙΣΑΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΛΛΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΗΡΘΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΑΤΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ... ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΟΥΝ... ΕΜΕΙΣ ΠΩΣ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΡΙΜΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝΑΔΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά σας διδάσκουν στα σχολεία; Αυτή είναι η παιδιά σας ; Οταν δεν σέβεστε τον δημόσιο χώρο δεν σέβεστε και το σπίτι σας. Γνώμη μου είναι να κλείσει επαοριστον το πάρκο για να βάλουν μυαλό τα κακομαθημένα σαν κι εσένα που έχεις το θράσος να μιλάς και να βρίζεις έτσι.

      Διαγραφή
  3. Ιπαιδια μαθενετε στο σπίτι και όχι μόνο στο σχόλιο όταν ι γονοισ δεν ασχολούνται τι θα μαθι το παιδι1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1:που ξέρεις εσύ άν είναι παιδιά που πάνε σχολείο.
    2: ονοματεπώνυμο δεν έχεις;
    3 κάθεσαι τα ξυνεις και λες δεν πετάω και καμιά παπαρια να ανάψουν τα αίματα!
    4 :αν θες πίνουμε κανένα καφεδάκι καμία μέρα και τα λέμε από κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η παιδεία ξεκινά από το σπίτι.Οταν οι μεγάλοι ανοίγουν το παράθυρο του αυτοκινήτου κ πετάνε τα σκουπίδια τους έξω χωρίς καμία ντροπή τι θα κάνουν μετά τα παιδιά τους; Επίσης όταν οι γονείς δε δείχνουν καμία σεβαση στα ίδια τους τα παιδιά κ τα φέρονται σαν σκουπίδια τι συμπεριφορά θα έχουν αυτά τα παιδιά έξω στην κοινωνία.Θα πρέπει εμείς οι γονείς να αναλογιστούμε τι παιδιά θέλουμε να έχουμε κ ας τους μεγαλώσουμε με αξίες για τη ζωή κ τον συνάνθρωπο να μη μας νοιάζεθ μόνο τι πτυχία θα έχουν αλλά πάνω απ' όλα να είναι σωστοι άνθρωποι.Ο Θεός να δίνει φώτιση σε όλους τους γονεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.