Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς (10/8/2020)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος"
Πρωί και απόγευμα στις πισίνες 
Από την Δευτέρα ως την Παρασκευή, πρωί και απόγευμα πραγματοποιούνται οι προπονήσεις των Τμημάτων Κολύμβησης του Αλέξανδρου Κιλκίς. 

Στην μικρή πισίνα παίρνουν θέση τα «Παπάκια». Παιδιά που έχουν για πρώτη φορά επαφή με το νερό, μαθαίνουν τις βασικές κινήσεις από τους εκπαιδευτές που βρίσκονται συνεχώς μαζί τους, και τους διδάσκουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν.

Εν συνεχεία, αφού τα παιδιά μαθαίνουν να κολυμπούν, «μεταφέρονται» στην μεγάλη πισίνα. Εκεί στα «Δελφίνια» ακολουθούν ένα διαφορετικό πρόγραμμα με επίπεδα ανάλογα την εμπειρία που έχουν.

Πληροφορίες για τα Τμήματα στο 23410 70313 και εγγραφές στην Γραμματεία του Συλλόγου.

Πάρτυ στην πισίνα και τον Παιδότοπο
Ο ιδανικός τόπος για ένα αξέχαστο πάρτυ γενεθλίων είναι το Alexandros Sports Center.

Διοργανώνουμε την πιο ευτυχισμένη μέρα των παιδιών σας είτε στην πισίνα, είτε στον Παιδότοπο σε πολύ προσιτές τιμές, σε ένα ασφαλές περιβάλλον μέσα στο οποίο οι μικροί μας φίλοι μπορούν να διασκεδάσουν και να παίξουν μέχρι...τελικής πτώσης.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν
Αναπτυξιακό ποδόσφαιρο και Αλέξανδρος Κιλκίς είναι δύο έννοιες συνυφασμένες! Οι εγγραφές ξεκίνησαν και για την Αγωνιστική Περίοδο 2020-2021 γα παιδιά γεννηθέντα από 2004-2015, ενώ ο Αλέξανδρος παρέχει ΔΩΡΕΑΝ συνδρομή για τους γεννηθέντες το 2016. Μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή, καταρτισμένους προπονητές με εμπειρία, εδώ και δύο δεκαετίες και πλέον ο Αλέξανδρος Κιλκίς είναι πρωτοπόρος του Αναπτυξιακού Ποδοσφαίρου στο Νομό Κιλκίς.

Πληροφορίες στο 23410 70313 και εγγραφές στη Γραμματεία το Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.