Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Νέο Δ.Σ. και νέος τερματοφύλακας στην Αναγέννηση Πλαγιάς

Δελτίο τύπου Αναγέννησης Πλαγιάς
Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 4 Ιουλίου 2020 στην Πλαγιά Κιλκίς (όπως ορίζεται από το Καταστατικό) οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας της Αναγέννησης.

Από τις εκλογές όλων των τακτοποιημένων οικονομικώς μελών της ομάδας εξελέγησαν τα επτά μέλη που θα απαρτίζουν για την επόμενη διετία το Δ.Σ. της Αναγέννησης Πλαγιάς.

Αναλυτικά το Δ.Σ. θα είναι το εξής:

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΤΣΙΡΕΛΗ
Πρόεδρος

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Αντιπρόεδρος

ΑΛΑΓΚΙΟΖΙΔΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ
Ταμίας

ΒΑΜΒΑΚΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
Γ. Γραμματέας

ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ
Μέλος

ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
Μέλος

ΤΣΑΔΗΛΑ ΜΑΡΙΑ
Μέλος

Παράλληλα όμως με τις εκλογικές διαδικασίες οι προσπάθειες ενίσχυσης του δυναμικού της ομάδας συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς. Ήδη όπως έχουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα οι συζητήσεις με στόχους που έχουν επιλεγεί προχωρούν και βρίσκονται σε πάρα πολύ καλό δρόμο. 

Όπως δε αναφέρουν οι αρμόδιοι που χειρίζονται το μεταγραφικό κομμάτι υπάρχουν συμφωνίες και αναμένονται μόνο οι ανακοινώσεις. Μάλιστα εκφράζεται βάσιμα η αισιοδοξία ότι σχεδόν έχει ολοκληρωθεί το έμψυχο δυναμικό για την αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021 και απλώς απομένουν μόνο να δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα και τα στοιχεία των ποδοσφαιριστών που θα αποτελέσουν μέλη της Αναγέννησης στην ιστορική χρονιά που έρχεται με τη συμμετοχή της Πλαγιάς στην Γ' εθνική κατηγορία.

Στο πλαίσιο λοιπόν της ενίσχυσης η Αναγέννηση Πλαγιάς ανακοινώνει την συμφωνία με τον τερματοφύλακα ΑΜΑΛΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ, 27 ετών με καταγωγή από το Παλιό Γυναικόκαστρο. 

Ο τερματοφύλακας αγωνίσθηκε την περυσινή χρονιά στην ομάδα ΝΙΚΗΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ (Α' ΕΠΣΜ / Θεσσαλονίκη). 

Το Δ.Σ. της Αναγέννησης εύχεται στον νέο ποδοσφαιριστή καλή επιτυχία, υγεία και ευόδωση τόσο των προσωπικών όσο και των στόχων της ομάδας συνολικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.