Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Ενημερωτική εξόρμηση ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς για το πρόγραμμα "Μένουμε όρθιοι"

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Την εναλλακτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και το επικαιροποιημένο πρόγραμμα “Μένουμε Όρθιοι ΙΙ ”, μια πρόταση κοστολογημένη και απολύτως εφικτή για την ανάσχεση της οικονομικής κρίσης, είχε την ευκαιρία να κοινοποιήσει στους πολίτες του Νομού Κιλκίς ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, μέσω των εξορμήσεων που πραγματοποιεί η Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ νομού Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, μαζί με στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς.

Η κ. Αγαθοπούλου και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκαν την αγορά του Κιλκίς και είχαν παράλληλα την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τους πολίτες για τις ανάγκες που έχουν διαμορφωθεί μετά την καραντίνα. Από τις συνομιλίες προέκυψε πως τα ανεπαρκή μέτρα της σημερινής κυβέρνησης, χωρίς κανέναν σχεδιασμό για ανασυγκρότηση, χωρίς μέτρα προστασίας για τους εργαζόμενους, σε συνδυασμό με την αναμενόμενη οικονομική ύφεση και καθίζηση της εσωτερικής ζήτησης, δημιουργούν σοβαρό ζήτημα για τη βιωσιμότητα των πολύ μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Επίσης, οι παλινωδίες της κυβέρνησης στο θέμα του τουρισμού επηρεάζουν και τον Ν. Κιλκίς, όπως εξήγησαν οι καταστηματάρχες, καθώς η επιστροφή στην ιδιαίτερη πατρίδα όσων είχαν μεταναστεύσει για οικονομικούς λόγους συνοδευόταν και με οικονομική τόνωση της τοπικής αγοράς.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει την αδιαμεσολάβητη επαφή με την κοινωνία, με αυτόν τον τρόπο, ώστε να μεταφέρει σε όλους τους πολίτες τις θέσεις και τις προτάσεις του. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.