Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς 22/6/2020)

Baby Swimming στον Αλέξανδρο Κιλκίς 
Τα οφέλη της βρεφικής κολύμβησης είναι μοναδικά. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι με τη βρεφική κολύμβηση ενισχύεται η σωματική διάπλαση των παιδιών, η αναπνευστική τους ικανότητα, η καρδιακή λειτουργία, ενώ παράλληλα βελτιώνεται η στάση και η θέση του σώματός τους. Ξεπερνούν τους φόβους τους, αποκτούν θάρρος κι αυτοπεποίθηση και γίνονται πιο αυτόνομα αλλά και πιο κοινωνικά.

Αποτελεί έναν εποικοδομητικό χρόνο μεταξύ του γονέα και του παιδιού και ως γνωστόν, τα παιδιά που γυμνάζονται, αρρωσταίνουν λιγότερο.

Tα μαθήματα στο Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου Κιλκίς κάθε Δευτέρα στις 15:10 και κάθε Τετάρτη στις 17:40.

Πληροφορίες στο 2341070313 και στο 6984161649.

Πρωταθλητής ο Κωνσταντίνος Μπαλωμένος
Τα όνειρά του δεν έχουν ταβάνι. Πρωταθλητής στην Κ15, Πρωταθλητής στην Κ17, Πρωταθλητής και στην Κ19 του ΠΑΟΚ.

Ο Κωνσταντίνος Μπαλωμένος συνεχίζει να μας κάνει περήφανους με την πορεία του ως τερματοφύλακας του Δικέφαλου του Βορρά. Του λείπει πια ο τίτλος με την Ανδρική ομάδα.

Συνέχισε δυνατά για να κατακτήσεις και αυτόν σου το στόχο.

Ελεύθερο Παιχνίδι στον Αλέξανδρο
Τρίτο Σάββατο του Ιουνίου και ισάριθμη φορά ο Αλέξανδρος Κιλκίς διοργάνωσε στο Αθλητικό Κέντρο το "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ" στις 20 Ιουνίου.

Παιδικές φωνές και χαμόγελα γέμισαν και πάλι τις εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου Κιλκίς, με τους ποδοσφαιριστές των ηλικιακών τμημάτων Κ6-Κ12 να προσκαλούν τους φίλους τους για ένα αλλιώτικο παιχνίδι ποδοσφαίρου.

Οι προπονητές έκατσαν στην άκρη, και οι μικροί παίκτες έπαιρναν μόνοι τους τις αποφάσεις χωριζώμενοι σε ομάδες.

Summer Camp στον Αλέξανδρο Κιλκίς
«Βρισκόμαστε πάντα δίπλα στα παιδιά και στους γονείς και τους «διευκολύνουμε» και φέτος παρέχοντάς τους τις καλύτερες παροχές.

Από την Δευτέρα 29 Ιουνίου ξεκινά στο Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου Κιλκίς ξεκινά το Summer Camp. Καθημερινά από τις 7.30 το πρωί ως και τις 16.00 το μεσημέρι τα παιδιά περνούν δημιουργικά τον χρόνο τους, με άκρως ενδιαφέρουσες δράσεις και παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους.

Κολύμβηση, Ποδόσφαιρο, Παιχνίδια στο νερό, Κινητικά Παιχνίδια, Εικαστικά, Επιτραπέζια Παιχνίδια, Καλλιτεχνικές Αποδράσεις και άλλες πολλές δραστηριότητες μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον με έμπειρους Παιδαγωγούς και Εκπαιδευτές.»

Φουσκωτά, αυτοκίνητα και Παιδική Χαρά
Ο Παιδότοπος του Αθλητικού Κέντρου Αλέξανδρος άνοιξε και για τη φετινή χρονιά.

Μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον οι μικροί μας φίλοι διασκεδάζουν στα φουσκωτά και στην πίστα με τα αυτοκίνητα, με τους γονείς να βρίσκονται σε κοντινή απόσταση και να απολαμβάνουν τον καφέ τους.

Φυσικά προσφέρεται και ο χώρος της πισίνας για την διοργάνωση των καλύτερων παιδικών πάρτυ που μένουν ανεξίτηλα στην μνήμη των εορταζόμενων.

Κλείστε θέση στις πισίνες
Τα μαθήματα Κολύμβησης στον Αλέξανδρο Κιλκίς μπήκαν αισίως στην Τρίτη εβδομάδα. Καθημερινά πολλά νέα μέλη επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις και εγγράφονται στα τμήματα του Συλλόγου.

Πάντα δίπλα στα «Παπάκια» και τα «Δελφίνια» έμπειροι εκπαιδευτές που μαθαίνουν στα παιδιά όλα τα απαραίτητα μυστικά του αθλήματος.

Για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση κλείστε θέση στο 23410 70313 και στην Γραμματεία της Ακαδημίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.