Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

"Παραλείψεις από τον Δήμο Κιλκίς"

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης Ε. Π.
Σήμερα το πρωί μηχανήματα του Δήμου επισκέφτηκαν τη γειτονιά μας πίσω από το 1ο Γυμνάσιο για να απλώσουν αδρανές υλικό προκειμένου να "ενώσουν" το κομμάτι γης που παραλείπεται για να χρησιμοποιείται από τους πεζούς περιπατητές υγείας που κατευθύνονται στο αεροδρόμιο.

Αν μη τι άλλο τον ευχαριστούμε τον Δήμο για τη προσφορά του και την εργασία του, πλην όμως πρέπει να επισημάνουμε το εξής:

Το υπόψη οικόπεδο ανήκει στον Δήμο και δεν αποτελεί ιδιοκτησία ιδιώτη. Κάθε χρόνο τα χόρτα, τα ποντίκια και τα φίδια είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας, τόσο για τα παιδιά μας όσο και για τους περαστικούς. Η προηγούμενη Δημοτική Αρχή, αγνοούσε παντελώς τις εκκλήσεις μας για καθαρισμό των χόρτων. Ελπίζαμε όχι όμως και η τρέχουσα.

Από ότι διαφαίνεται στο φωτογραφικό υλικό, η προχειρότητα που διακρίνει τους υπεύθυνους, είχε σαν αποτέλεσμα να συνεχίσουν να υφίστανται τα χόρτα τα οποία σε αρκετά σημεία κοντεύουν τα 2 μέτρα σε απόσταση αναπνοής από το δρόμο. Το δε μηχάνημα, πάτησε κυριολεκτικά στο οικόπεδο αλλά δεν μπήκε καν στον κόπο να εργαστεί για ένα 10λεπτο παραπάνω προκειμένου να δώσει άλλη έμφαση στη καθημερινότητα της γειτονιάς.

Ευελπιστούμε μελλοντικά να μας φροντίσει λίγο παραπάνω ο Δήμος, τόσο εδώ όσο και στις γύρω γειτονιές όπου τα εγκαταλειμμένα χόρτα στις διασταυρώσεις εμποδίζουν την οπτική των διερχομένων οδηγών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.